|   |   | 
| 
 | |||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  06-04-2007, 19:31 | #1 | 
| VIP Member |  Wesołych Świąt "Pod niebem pełnym cudów" Pod niebem pełnym cudów nieruchomieję z nudów właśnie pod takim niebem wciąż nie wiem, czego nie wiem Światło z kolejnym świtem ciągle nazywam życiem które spokojnie toczy swą nieuchronność nocy Ten błękit snów i pragnień niejeden z nas odnajdzie a niechby zaszedł za daleko pewnie zostanie tam pewnie zostanie sam Pod cudnym niebem jeszcze każdy choć jedno miejsce być może ma i chwilę gdy godnie ją przeżyje Bo nieba co w marzeniach spełnia się albo zmienia skłonni jesteśmy szukać do bram jego ciężkich pukać Spójrz gwiazdy matowieją i niczym się nie mienią zwykliśmy je zaklinać i szczęście swoje mijać Bo w niebie z którego dotąd nie wrócił nikt bo po co wieczna sączy się struga przyjemnej wiary w cuda (Adam Nowak)  Spośród zapachów pieczonych mazurków, pasztetu i innych smakowitości siadam na chwilę aby życzyć Wam- wszystkim dwunogim i czterołapym natchnienia z nadziei, radości i szczęścia. Niech odrodzi się nam wszystkim to o czym zapomieliśmy lub co zgubiliśmy po drodze...żeby więcej nie zapominać i nie gubić  Wesołych Świąt wszystkim ! Gaga, Romek i Chey | 
|   |   | 
|  06-04-2007, 19:54 | #2 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

My z trasy rowniez zyczymy wszystkim smacznych swiat, mokrego jajka i wesolego dyngusa z waszymi pociechami. I niech potrawy wielkanocne dotrwaja do sniadania nietkniete przez wasze psiaki  Ania, Krzys, Sabat i Kacpor   | 
|   |   | 
|  06-04-2007, 20:39 | #3 | 
| Moderator |   

Wiesolych swiat dal mojej wilczakowej rodzinie i wszystkim znajomym. p.s. dziszaj miot "W" ma urodziny   | 
|   |   | 
|  06-04-2007, 21:06 | #4 | |
| VIP Member |   Quote: 
  STO lat  roczniakom   | |
|   |   | 
|  06-04-2007, 21:32 | #5 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Wesolych i sto lat dla maluchow    | 
|   |   | 
|  07-04-2007, 09:20 | #6 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Wesołych świąt!     A dużym już Litewskim Duszkom - wszystkiego najlepszego!   | 
|   |   | 
|  07-04-2007, 11:08 | #7 | 
| Member |   

Nadziei, miłości, obfitości i tradycyjnie smacznego jajeczka    I niech wreszcie przyjdzie ta wiosna ! | 
|   |   | 
|  07-04-2007, 12:21 | #8 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2006 Location: Warszawa 
				 |   

Dla wszystkich dwunoznych i czteronoznych zyczenia zdrowych i szczesliwych swiat Wielkanocnych!!!!   | 
|   |   | 
|  07-04-2007, 17:21 | #9 | 
| Member |   

Dla wszystkich Wilczakowych Rodzin i Waszych sympatyków dużo radości w te świąta życzą: Bożena, Mariusz, Konrad, Kaśka, Max, Eresh, Gruba, Czarny, Felek i Anex Niezłą mam rodzinkę  Rudy Felek ma szczęście że są Święta bo miałam już go zamordować   
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  07-04-2007, 22:22 | #10 | 
| Head like a hole Join Date: Jun 2006 Location: 3miasto 
				 |   

Mam uzasadnione podejrzenia, że tegoroczne Święta odbędą się bez zajączka...  Ale tak czy inaczej dużo spokoju, i odpoczynku raczej na spacerach niż za stołem i w toalecie   
				__________________ Karma - It's A Funny Thing | 
|   |   | 
|  08-04-2007, 00:22 | #11 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

My także życzymy Wszystkim pięknych Świąt :-) i najlpeszego! Agnieszka, Rodzinka, Binguś i Vargo | 
|   |   | 
|  08-04-2007, 11:07 | #12 | 
| Moderator |     | 
|   |   | 
|  09-04-2007, 17:10 | #13 | 
| Member |   

Najlepszego dzieciom z miotu W życzy Tata Taro z rodziną. Oczywiście Wesołych Świąt.  Sebastian 
				__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |