![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
mám 11měsíčního nekonfliktního puberťáka, se kterým si už naše smečka moc nehraje, protože je váhově skoro dvojnásobný než ostatní. Potřebovala bych mu 1x týdně dopřát setkání s hravým psem podobného věku, nejlépe taky čsv. Jsem z Berouna, kde se dá se psy jít podél Berounky třeba až do Srbska, nebo mohu přijet do Prahy (z časových důvodů max. Butovice, Stodůlky, Hlubočepy...). Majitelé menších psů jsou předposr.... a zabraňují psům v kontaktu a ráda bych, aby mi zůstal vyrovnaný a společenský Shadow, takže řádění je v tomto věku nezbytné :-) Napište mi sem, do soukromých zpráv nebo na mail [email protected] Můžeme udělat i početnější sraz! Díky! Juliána
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rakša
|
![]()
Hlásím se s Rakšou jako dobrovolník na hraní! Stodůlky, Řeporyje, Ořech, Chýnice, ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja se taky hlasim a klidne prijedu i do Berouna a podel reky do Srbska nebo az nekam.Do lesa ted kvuli myslivcum nechci moc chodit. Cubu mam sice ctyrletou,ale umi si taky jeste pekne hrat.Hodi se vam to i v tejdnu? Klidne napiste PM,ja jsem v tejdnu v podstate k dispozici porad,kdyz se domluvime....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
klidně přijedu s bestií do Berouna, ideálně o víkendu. Sice už jí jsou dva roky a na čuby někdy startuje, ale snad by se to dalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Děkuju vám za odpovědi! Zprávy rozeslány. :-)
Verčo, až budu mířit hlouběji do Prahy, tak se ti určitě ozvu a představím vám toho našeho benjamínka (11měsíců, 42kg :-D)
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Juliano,
Bydlim v Zdicich ale jsem v Beroune asi 3x za tyden, mam 8 měsíčního fenku. Nema 42 kg, ale rada se hrat tvrde ![]() Baz Last edited by Baz; 06-12-2011 at 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Občas bývám v Rudné, to je pak už co by kamenem dohodil, tak se můžem na někdy domluvit...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|