|   |   | 
| 
 | |||||||
| _Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  06-09-2011, 05:39 | #21 | 
| Member |   

Strona ładna może faktycznie trochę nieczytelna ale to dopiero początki  pewnie się przyzwyczaję   Super by było gdyby wraz ze zmianą języka zmieniał się też język tematu np."RECENT FORUM THREADS " na Najnowsze wątki na forum , nie każdy musi chcieć uczyć się angielskiego  A czy będzie jakiś magiczny przycisk którym sami dodamy sobie mioty planowane i szczeniaki ?  ps. kiedy pojawi się planowany miot Jadiel & Ilmarinen w planowanych miotach?  )) szacuneczek dla twórcy twórców   | 
|   |   | 
|  06-09-2011, 19:23 | #22 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Mi jeszcze brakuje 'dorosłych wilczaków szukających domu' oraz 'last minute'... A myślę, że były przydatne. Albo jestem ślepa, hehe.    | 
|   |   | 
|  07-09-2011, 10:43 | #23 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   

Ale pięęęękna strona....   Podziękowania dla Twórców!   | 
|   |   | 
|  07-09-2011, 13:02 | #24 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

Czy ktos ma jakis pomysl co nacisnelam w Firefoxie ze moj wolfdog ma biale tlo? Tych granatowych pieskow w starej wersji tez nie pokazywal...
		 | 
|   |   | 
|  07-09-2011, 19:06 | #25 | 
| Wilczy Duch |   

Witam, ponawiam moją prośbę o poprawę danych miotu 'B' Wilczy Duch, ewentualnie proszę o jakąkolwiek odpowiedź ile należy czekać na poprawę błędów w bazie. Proszę również o zmianę zdjęcia Kali na najaktualniejsze (kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć w galerii?): | 
|   |   | 
|  08-09-2011, 13:38 | #26 | |
| Junior Member Join Date: Jun 2009 Location: Gdańsk 
				 |   Quote: 
  no i nie mogę w nikaki sposób dodawać zdjęć do galerii... a i marzy mi sie przeglądanie galerii danego psa zdjęcie po zdjęciu   Last edited by gdak; 08-09-2011 at 13:41. Reason: nowe chore przemyślenie | |
|   |   | 
|  08-09-2011, 19:36 | #27 | |
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   Quote: 
  I jeszcze możliwość przejścia z losowo wybranego zdjęcia bezpośrednio do bazy danych danego psa co się wylosował   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  08-09-2011, 20:35 | #28 | 

Nie ma juz listy wszystkich bonitacji na jakich byl dany pies   I czy przeglad mlodych i dorosla bonitacja nie moglyby miec osobnych rubryczek tak by bylo widac oba ?   | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 19:15 | #29 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Do kogo mam sie zglosic z prosba o zamieszczenia informacji w bazie? Smrodowi w koncu odebralismy rodowod, a dzisiaj zostal zaczipowany ta ogromna igla i chcialabym zeby ktos wstawil te info, cos juz kliknelam cos wyslalam przy jego informacjach, ale nie wiem czy to wystarczy. | 
|   |   | 
|  12-09-2011, 09:40 | #30 | 
| VIP Member |   

Wiem, ze ruszy stary temat jakim jest forma bonitacji jaka kiedys wymarzylam czyli prezentowanie calej karty bonitacyjnej. Lacznie z miarami i poznakami... Ale....jak zwykle trzeba sie uzbroic w cierpliwosc...

__________________ | 
|   |   | 
|  14-09-2011, 00:23 | #31 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Przy wystawach w starej bazie było zazwyczaj nazwisko sędziego - teraz tej opcji nie ma - czy będzie? pionowe szpalty textu na str. glownej wchodzą na siebie - jest mało czytelnie - wiem, wybrzydzam, ale mam nadzieje, ze nie zostanie to odebrane jak krytyka, a raczej jako postulat jak zawsze mam problem z przyzwyczajaniem się do NOWEGO   | 
|   |   | 
|  14-09-2011, 13:40 | #32 | ||
| Member |   Quote: 
 Tymczasowo opcja dodawania zdjęć jest niedostępna. Quote: 

__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | ||
|   |   | 
|  21-09-2011, 14:46 | #33 | 
| Member |   

Dodawanie zdjęć już działa: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/addphoto 
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  21-09-2011, 15:40 | #34 | 
| Member |   

A czy będą działały galerie indywidualne? http://eury.zperonowki.com/galeria/main.php Jeśli nie, to w jaki sposób można odzyskać wstawione tam fotki? | 
|   |   | 
|  28-09-2011, 12:17 | #35 | 
| Junior Member |   

Nie chcałabym się naprzykrzać, ale czy można wiedzieć kiedy zostaną naprawione błędy merytoryczne w miocie B po Ishtar i Eury'm? Wydaje mi się, że to nie wiele czasu zajmuje, a przestanie koleć w oczy. Zdaje się, że Shaluka wysłała tez zdjęcia daaawno temu które do tej pory nie zostały dodane. Trochę przykro, że wygląda to tak jak w typowym polskim urzędzie... czekanie w nieskończoność... love & peace, hugs & kisses   
				__________________ BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch | 
|   |   | 
|  28-09-2011, 12:55 | #36 | 

Takie zmiany moga zostac wprowadzone w trakcie aktualizacji czyli wszystkie naraz-a to masa pracy. Poprzednia aktualizacja byla w czerwcu wiec pewnie na dniach mozemy sie spodziewac kolejnej. Trza sie uzbroic w cierpliwosc    | 
|   |   | 
|  29-09-2011, 21:00 | #37 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Wiem, wiem, że z tymi fotkami, to zawracanie głowy, ale czy można usunąć ew. przenieść tą fotkę z galerii Crying Princess Chantal Srdcerváč  do Uni od Úhoště? Jak ok, to dziękuję   | 
|   |   | 
|  30-09-2011, 17:00 | #38 | |
| Member |   Quote: 
 Ale odpowiadając na pytanie - indywidualne galerie działają, a galeria Eurego została właśnie poprawiona i zaktualizowana do najnowszej wersji. PS: na przyszłość - PW jest szybszym sposobem komunikacji niż forum (i do tego off-topic). 
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | |
|   |   | 
|  30-09-2011, 22:43 | #39 | 
| Member |   

W ubiegłym tygodniu chciałam zamieścić na forum ważną informację udokumentowaną zdjęciem.  Do tej pory, aby wstawić fotkę, korzystałam z adresu galerii - ponieważ okazało się to niemożliwe, zadałam pytanie w tym wątku, sądząc że strony indywidualne jakiś związek  z wolfdogiem mają i też "poszły do poprawki"   - tyle i tylko tyle !
		 | 
|   |   | 
|  13-01-2012, 16:17 | #40 | 
| Moderator |   

pobawilam sie troche dziszaj i ... prosze zerkac na instrukcje  idziemi na galeri na przyklad do mojego psa http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/10026# widzimi fotki z podpisem - imie psa a potem kto dodal foto- klikami na napis wolfin i .... fajnej zabawy   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |