![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja już mam zimowego Wilczaka, a jak reszta Polski?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
U nas tez snieg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
U nas wczoraj spadl pierwszy śnieg i Bies oszalał – skakał pod niebo usiłując złapać w paszczę to coś Białe-Zimne-Mokre
![]() Na nocnym spacerze widac go bylo na polu jak na dloni – ciemny wilczak na białym tle Fajnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
My wczoraj po słowackiej stronie na prostej trasie zwyczajowo już chyba zgubiliśmy się i tak wjechaliśmy na jedną ze słowackich górek
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze tak łysej Unki nie widziałam, ale pozbywając się dzieci postanowiła też zafundować sobie nowe futro ![]() ![]() Zatem: Unka Chantalka Lenka Last edited by GRABA; 28-11-2010 at 17:10. Reason: składnia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilcza Saga
|
![]()
W Częstochowie, jak zapowiadali - od środy padał śnieg. Efektem jest więc już dosyć duża ilość białego puchu oraz... zadowolone, latające wilczaki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Louve; 28-11-2010 at 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]() ![]() Żeby nie było wątpliwości- Kalinka tydzień przed porodem ![]() ![]() ![]() ![]() Kalinka nadal pełna energii, jeśli tylko ma ukochane towarzystwo do zabawy ![]() ![]() ![]() Fotki wykonane przez przyszłych, prawdopodobnych właścicieli szczeniaczka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
U nas niestety jest jedynie cos co udaje snieg - wiec w jego poszukiwaniu musielismy sie udac do Saksonii na tamtejsze samochodowe trasy zjazdowe....
![]() ![]() Najpierw bylo "FUJ, a co to takiego zimnego co kluje w lapy": ![]() ![]() Potem sprawdzanie co zostalo przysypane pod sniegiem: ![]() ![]() A potem juz dzikie szalenstwo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
U nas od wczoraj snieg
![]() Gaja i jej suka (tylko jej i kropka): ![]() Gorace czulosci na sniegu: ![]() Wspolne sniegowe wykopki: ![]() ![]() Niektorym nie chcialo sie nawet wstac: ![]() I niepozowane ![]() ![]() ![]() Koniec zdjec...... ![]() Pora na kota ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
u nas też zaspuje
![]() http://picasaweb.google.com/jeftabeagle/Zima2010# i nadal śnieg sypie jak wściekły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Lalka ma fajne groźne spojrzenie na jednym ze zdjęć (nr 6) na Pikasie. Jakby przymierzała się do czegoś grubszego... Te umalowane oczy
![]() A Sexy sie znakomicie maskuje w szaro-białym pejzażu... nie to co mój Biesu. Mam pytanie: czy wilczak na zimę powinien się rozjaśnić? Mojemu świeci tylek, jak lustro u sarny, i szyja (chociaz wg mnie i tak jest jasniejszy niz zwykle), ale nadal jest ciemny jak diabeł... Moze Bies jest przewidziany do pejzażu mniej śnieżnego, np zima w hiszpanii albo-gdzieś-tam ![]() W zasadzie wsrod wilkow zdarzaja rowniez sie takie bardziej czarniawe... Na pewno przystosował się już z gęstością sierści – taką ma, że uch, dłonie toną w niej, jak w maśle. Mniam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
W Lublinie taka zamieć, że przez miasto 2 godziny się jedzie ;/
Jak zwykle zima "zaskoczyła kierowców"... jak co roku końcem listopada ![]() Za to Zira bawi sie świetnie!!!!!!!!!
![]() |
#13 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sexy ciemnieje na zimę i dobrze, bo jest za jasna. Ma tak jasne to wierzchnie futro, że obrastając w "jasny" potrzestek ciemnieje i brązowieje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja też dziś ruszyłam swój aparat, co jest zjawiskiem niebywałym
![]() Baloun Galicyjski Wilk Intifada i Baloun (Inti i Bidon) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]() u nas tez juz zima ![]() Last edited by Skrzat&Bow; 30-01-2011 at 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
zimowy wyszczerz
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
a u nas coraz więcej śniegu i zabawa coraz lepsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko łapki marzną ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Distinguished Member
|
![]()
Cudna fotka i przepiękne oczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
MagdaW - powinnaś dostać zakaz publikowania takich fotek łobuza, bo człowieka skręca jak go ogląda
![]() Na marznące łapki najlepsze jest szybkie bieganie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
no dobra, dziś już nic nie opublikuje
![]() |
![]() |
![]() |