|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  15-12-2011, 18:32 | #63 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

DDiablica  Dezerter  Diablica  Dekadent i Diablica (?)  I dwa ze mną, jak dostawałam słodkie buziaki  Zaraz Cię poliżę...  A masz!   Koniec już   | 
|   |   | 
|  15-12-2011, 20:16 | #64 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Ale fajne zdjęcia,dziewczyny dzięki  .Maluchy fantastyczne  Makota nawet nie mów ,że dałaś radę wrócić do domu bez jednego  .Pozdrawiam Spiderka | 
|   |   | 
|  15-12-2011, 21:17 | #65 | |
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  17-12-2011, 21:34 | #66 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

Dekadent już w Elblągu u przemiłej Darii...pozdrawiamy   i życzymy spokojnych sąsiadów, zwłaszcza na początku. | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 12:32 | #67 | |
| Junior Member Join Date: Feb 2007 Location: Frombork & Sopot 
				 |   Quote: 
 Do tej pory najbliżej miałam do ekipy trójmiejskiej, a teraz jeden mieszka tak blisko mnie!  Mam nadzieję, że będę miała przyjemność go kiedyś spotkać osobiście, a póki co, pozdrawiam serdecznie małego Elblążanina i jego Dekadencką rodzinkę!   | |
|   |   | 
|  18-12-2011, 12:50 | #68 | 
| Wilczy Duch |   

To wspaniała nowina!!! Gratulacje i oby maluchy sie dobrze chował, a przewodnicy podołali trudnej szkole życia z burasami    | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 22:42 | #69 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2011 Location: Elbląg/Sopot 
				 |   

Witam wszytskich na forum   Dekadent (Loki) juz jest u mine, narazie nie sprawie wiekszych problemów ale to minie oczywiście jak sie zaaklimatyzuje  Ale to pewnie dlatego, że nie wypuszczam go z klatki od wczoraj ;P (taki żarcik ;P) Poniżej kila fotek z dziś     @Revii z miłą chęcią się spotkam z Wami na spacerze nad zalewem w okolicy   | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:04 | #70 | 
| aen'drean va, eveigh Ain! |   

a czy jakiś półbraciszek wylądował może w okolicy Lublina ?    
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:05 | #71 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Witamy,witamy czekamy na duuuuuuuuuuuuużo fotek Dekadenta   Pozdrawiamy Czakram(półsiosrta) i Spiderka | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:15 | #72 | 
				 |   

Bardzo dziękuję Leoren za wstawienie zdjęć   !   | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:18 | #73 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Super maluch  Niech się Wam dobrze wiedzie!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:18 | #74 | 
				 |   

Drugi piesek czeka dopiero na właścicieli    | 
|   |   | 
|  18-12-2011, 23:27 | #75 | 
| aen'drean va, eveigh Ain! |   

Trzymam kciuki żeby trafił do Lublina albo w okolice    
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | 
|   |   | 
|  28-12-2011, 16:03 | #76 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2007 Location: Frombork & Sopot 
				 |   

Opowieść o tym, jak Galicja próbowała podbić Warmię - czyli jak wilczak wymiękł przy rottweilerze   Dzisiaj odwiedził nas Loki (Dekadent Galicyjski Wilk) z rodzinką. Najpierw poszliśmy obejrzeć Zalew Wiślany i fromborską plażę. Pojadł trochę patyczków i nieco ziemi, a poza tym w ogóle się nie przejął taką wielką wodą i dużą ilością piasku. Później poszliśmy po mojego Bora - ale Loki w pierwszej chwili bardziej zachwycił się moją mamą niż czworonożnym kumplem (a tak liczyłam, że zrobi na nim wrażenie, przecież Borówka to kawał psa)  Borowy natychmiast zapałał miłością do Lokiego, nieustannie go obwąchiwał i obśliniał (za co jeszcze raz przepraszam - młody został obrzydliwie przemoczony). I tak jak młody wilczak miał podgryzać i gnębić starszego psa, tak od razu okazało się, że będzie zupełnie odwrotnie. Bor ganiał młodego i niemiłosiernie zadeptywał, tak że Loki musiał uciekać do ludzi lub kąsać go w fafle. Mimo wszystko muszę stwierdzić, że Loki jest odważny i ciekawy świata. Nowe rzeczy przyjmuje spokojnie, bacznie je obserwując. Chętnie się ze mną przywitał i zrobił to delikatnie, wylizał mi ręce (nawet nie próbował podgryzać, tak jak niektóre bestie  ). Mam nadzieję, że młody nie został zbytnio zgnębiony i jeszcze uda nam się spotkać, a Bor okazał się chyba na tyle grzeczny, że Was nie odstraszył  Chłopaki były zbyt szybkie, a światło zbyt słabe, więc zdjęcia nie powychodziły, ale jeszcze kilka można znaleźć tu: https://picasaweb.google.com/reviima...GalicyjskiWilk I na koniec dwa filmiki: Jeszcze raz dziękuję za wspólny spacer   | 
|   |   | 
|  28-12-2011, 17:52 | #77 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2011 Location: Elbląg/Sopot 
				 |   

Revii ale super relacja ze spacerku   Z miłą chęcia się z Wami spotkamy   Loki był tak zmęczony, że odrazu zasnoł w aucie i nie mogłam go wyprosić z samochodu jak już dojechaliśmy do domu   Róznież dziekujemy za wspólny spacer do zobaczenia mam nadzieje, że w niedługim czasie   | 
|   |   | 
|  05-01-2012, 12:47 | #78 | 
				 |   

Dezerter właśnie pojechał do "dalekiej" Holandii   wraz z właścicielami Pauliną i Basem  Świetni , mili ludzie,mam nadzieję że napiszą tutaj jak mały się rozwija.   | 
|   |   | 
|  05-01-2012, 22:06 | #79 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2011 Location: Gdynia / Olsztyn 
				 |   | 
|   |   | 
|  07-01-2012, 22:24 | #80 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

A my z Garudka po spacerze z Dekadentem... Moje ulubione fotki (i te moje ukochane fale   ) Mlody jest zajebisty  Twarza w twarz z fala... Wiecej: http://odnarvanej.wolfdog.org/articl...-wilk-7012012r Czekamy na jeszcze spacerow   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |