|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
15-10-2007, 12:42 | #1 |
Junior Member
|
"denna skolka"
potrebujem poradit co je najvhodnejsie na "bezpecne odlozenie psa pocas dna" - bezpecne pre psa aj pre byt
geneza - po pol roku knucania, dvoch mesiacoch, kedy nikdy nebola sama doma a naslednom prestahovani prisiel prvy tyzden, ked cez den ostavala sama - a hura, ziadne knucanie, obcas nieco rozhadzane, ale uuuuplna pohoda.. a tak prisiel druhy tyzden, kedy systematicky zacala likvidovat byt, saty, nabytok.. viac sama neostala, to by zrejme boli na rade kable.. samozrejme dosledok je nasraty otec a vyhadzov psa z domu.. co zase ja nedovolim.. moznosti: 1. klietka - zhruba 1m3, cena do 5000 - sama bude par hodin, vtedy bude zavreta.. vraj su tie klietky pevne a ok 2. termobuda na balkone - vacsie rozmery, cena do 4000 - nevyhody - neviem kolko znesu balkonove dvere a dost prudko sa ochladilo, nie je zvyknuta 3. nahubok - len teoreticka moznost, nabytok by pocitil jej snahu dat si to dolu ci ine hry.. 4. kotec vonku v mojom okoli - momentalne nemam kde zatial je v mojom byvalom byte, tam nech si nici co chce, aj tak tam nic nie je, ale cez vikend uz ju budem musiet na nieco zacat zvykat.. Vdaka. Mackie. |
15-10-2007, 18:55 | #2 |
Senior Member
|
Klíckouto řeší více lidí, nevidím v tom problém. Ale jen po dobu, kdy by měla být v bytě sama. Potom hned ven. Jinak to ničení bytu je pro čsv celkem typické, tas to nevěděla dopředu? Co chovatel? Ten ti to neřekl?
|
15-10-2007, 19:50 | #3 |
Junior Member
|
ja to viem aj som s tym pocitala, v mojom byte som to mala prisposobene, ale musela som sa vratit k rodicom momentalne a otec po poslednych zazitkoch aj napriek tym par tyzdnom pokoja odmieta prisposobovat sa psovi (zamykat, davat veci z dosahu).
|
|
|