![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
W wielkim skrócie bo wszystkie fotki będą w galeriach . Pierwszą połowę października spędziliśmy w Bieszczadzach, termin został wyznaczony w celu upolowania kolorów, jakie tylko tam robią tak wielkie wrażenie. I utrafiliśmy
![]() ![]() ![]() ![]() Pomijając dwa dni deszczu, tuptaliśmy po tych bajecznie kolorowych przestrzeniach razem z burymi. Mielismy pewne wątpliwości czy możemy wejśc na teren Parku Narodowoego (Ustawa z 2004 zakazująca wstepu psom na tereny PN) ale każdy "urzędnik" machał ręka i mówił "ja Was nie widziałem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co robiły wilczaki w swoich prarodzinnych stronach? Ano: polowały na pstragi w Sanie ![]() właziły na wszelkie mniejsze i większe wzniesienia ![]() ![]() ![]() ![]() .l.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ale pięknie !! Fajnie psy wyglądają w tej jesiennej kolorystyce. Jeżeli byliście zadowoleni i domek jest całoroczny to daj namiary proszę, bo chcieliśmy ze swoimi smokami wpaść w Bieszczedy. Co do wchodzenia tam gdzie psy mają zakazane to ja wchodząc z Maxem do Wąwozu Homole w Jaworkach usłyszałam: proszę z psem nie wchodzić, nie wolno!. No to odpowiedziałam to nie pies tylko wilk i.... pani zbaraniała a ja weszłam ku uciesze wielu turystów, którzy mogli się fotografować z wilkiem
![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Z tym wchodzeniem na szlaki to Roman w Tarnawie też powiedział "4 osoby dorosłe i 2 wilki" , pani wychynęła z okienka , powiedziała, że bardzo ładne i puściła nas wolno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
super fotki! Zazdroscimy
![]() i pedzimy do galerii |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Wstrzymaj konie i nigdzie nie pędź
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
rozumiem, brak czasu...
![]() ale nie kaz czekac zbyt dlugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
... a także całkiem spore górki
![]() ![]() ![]() na szczytach, bywało, że musiały odpocząć ![]() ![]() albo juz niżej ![]() potem znów patrolowały połoniny ![]() obserwowały lokalną faunę ![]() ![]() wieczorami wygladały sobie przez okno : ![]() a ostatniego dnia...uciekalismy blisko kilometr przed atakujaca nas krową: ![]() cdn... w galeriach Dewi i Cheya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|