Wróć   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06-20-2006, 08:48   #1
Gaga
VIP Member

Wysy?anie wiadomo?ci przez Gadu Gadu do U?ytkownika Gaga
Domyślnie Rok słodyczy

Dzis mija roczek, okragly roczek albo caly dlugi rok istnienia na tym swiecie Delicji z Peronowki
Jestem pewna, ze dla wszystkich wlascicieli Delicji ten roczek( no niecaly) byl tym , czego oczekiwali.
zyczymy najserdeczniej Wam wszystkim wielu, wielu wspolnych, fantastycznych lat, zeby Wasze wilczaki wiecznie dostarczaly Wam rozrywki (a Wy im :P).

W szczegolnosci, przesylamy usciski dla Ciemnego Zla, ktoremu jestesmy troche winni io z calych sil staramy sie aby sucz nie wypadla z roli

Fantastycznych urodzin Delicje!!

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-20-2006, 09:29   #2
Joanna
Tmave Zlo

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Joanna
Domyślnie

W imieniu mojej osobistej Delicji bardzo dziękuję za pamięć.
Rok (nie cały - uff) był faktycznie pełen rozrywek . Bardzo różnych. Ale może wytrzymamy następny. I jeszcze jeden. I jeszcze...
Zdrowie Delicji i ich rodziców, hodowców, przyjaciół itd
stare 06-20-2006, 09:30   #3
konek
Member

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do konek
Domyślnie

Samych smakowitości, serdeczności dla mojego ulubionego miotu z Peronówki. Nosiłam te brzdące na rękach w Lazne Belohrad. Była tam taka śliczna suczka w czerwonej obróżce. Niestety nie była już dla mnie. Miałam na ną chrapkę Joasiu. A Dagan na zdjęciach z Lazne upamiętniony jak szuka cycusia u Maxa. Jak ten czas leci. Wtedy tak naprawdę zachorowałam na partnerkę dla Maxa. Gratulacje dla super psiaków i właścicieli !!!
stare 06-20-2006, 10:01   #4
Rona
Distinguished Member

Domyślnie

To juz rok minął? Pamietam jak Margo z Przemkiem rwali z wystawy w K-wie z powrotem do kilkudniowych szczeniaków...

Najlepszego,
oby się wszystkie zdrowo chowały, były równie pogodne i wesołe jak dotąd i przynosiły właścicielom masę radości i jak najmniej szkód domowych

Dewulca uściskaj specjalnie, zresztą sama to wkrótce zrobię, jak tylko suczysko pozwoli Taką maleńką chudzinkę trzymałam na rękach w W-wie, z teraz to już kawał psicy!
Rona jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-20-2006, 10:17   #5
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Wszystkiego naj, naj! Roczek to poważna sprawa! Rona masz rację , jak ten czas szybko leci........
Galicja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-20-2006, 10:31   #6
Joanna
Tmave Zlo

Domyślnie

Cytat:
Napisał konek
Niestety nie była już dla mnie. Miałam na ną chrapkę Joasiu. A
Bożenko, no wiesz. Słów mi zabrakło. Do tej pory się nie przyznałaś? I jeszcze pod własnym dachem gościłaś? Serduszko. Przecież powinnaś mnie nie cierpieć Choć z drugiej strony, masz dzięki temu słodką Eresh.

Cytat:
Napisał Rona
Dewulca uściskaj specjalnie, zresztą sama to wkrótce zrobię, jak tylko suczysko pozwoli Taką maleńką chudzinkę trzymałam na rękach w W-wie, z teraz to już kawał psicy!
Dziękuję. Chętnie zaduszę podłą sukę A Tobie Ronko na pewno pozwoli. A jak nie, to I nie ważne, że wyrosła pannica. I już nie jest chudzinką (chodź do mamusi jeszcze nie dorosła )
stare 06-20-2006, 10:45   #7
z Peronówki
VIP Member

Wyślij wiadomośc poprzez MSN do z Peronówki Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do z Peronówki
Domyślnie

Jak ten czas szybko leci... Jeszcze niedawno "ciocie" nosily maluchy na rekach na obozie w Lazne Belohrad, czy w Trusalovej.

A tu z takich maluszkow, wyrosly tak duze psiaki, ktore rzeczywiscie moglyby poprzypinac sobie etykietki "dorosly wilczak"....

Czego zyczyc? Zeby byly madre? Piekne? Przynosily radosc? Chyba glownie, aby nie byly az tak wilczakowate jak wilczaki..... Wtedy bedzie dobrze....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-20-2006, 11:08   #8
Narvana
love and terror

Domyślnie

wszystkiego naj naj!
stare 06-20-2006, 21:35   #9
Lupusek
Junior Member

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Lupusek
Domyślnie

I my dołączamy się do urodzinowych życzeń dla wszystkich Delicji. Życzymy im, aby i one i ich właściciele byli zadowoleni i szczęśliwi.
Szczególnie pozdrawiamy przy tej okazji Dewi, którą mieliśmy okazję poznać. Bądźcie zawsze zdrowe i radosne! Wszystkiego naj, naj!!!!!
stare 06-20-2006, 22:03   #10
Joanna
Tmave Zlo

Domyślnie

Cytat:
Napisał alakra
I my dołączamy się do urodzinowych życzeń dla wszystkich Delicji. Życzymy im, aby i one i ich właściciele byli zadowoleni i szczęśliwi.
Szczególnie pozdrawiamy przy tej okazji Dewi, którą mieliśmy okazję poznać. Bądźcie zawsze zdrowe i radosne! Wszystkiego naj, naj!!!!!
Szczególnie dziękuję w imieniu swoim i Dewi. Do miłego zobaczenia. Szkoda, że nie będzie nas w Olsztynie i Augustowie

Zasady Postowania