|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
30-09-2010, 12:47 | #1 |
Member
|
SOS Dezorientované čsv na silnici u Svitav na Moravě (Brix z Porčova mlýna)
U Svitav u Brna po silnici běhá dezorientovaný pes čsv
|
30-09-2010, 14:01 | #2 |
http://www.tobrok.sk
|
chudáčik, nevie ho niekto odchytiť, aby ho náhodou neprešlo auto!
30-09-2010, 14:17 | #3 |
Member
|
|
30-09-2010, 16:37 | #4 |
Junior Member
|
Je to spíše výzva pro chovatele, pes vůbec nemusí být ze Svitav !! Prosím nepoznáte jej někdo, není to něčí odchov je to pravděpodobně mladé zvíře. Neznáte někoho ze Svirav či z okolí kdo by mohl potvrdit zda tam to zvíře je a kde se přibližně nachází ??? Nemám problém tam zajet a pokusit se psa chytit, a zjistit co je zač, ale potřebuji potvrdit, kde mám hledat ? Zkuste se poptat a pozjišťovat.
Fotky jsou ze včerejška, vyfotil je náhodný kolemjedoucí z auta s tím, že se jedná vlka. Nikdo se ho pravděpodobně nepokoušel moc chytit. Možná někomu utekl, možná jej někdo vyhodil z auta. |
30-09-2010, 23:18 | #5 |
cskuklik
|
Zdravím,mám kamaráda u policie ve Svitavách poptá se mi na toho chudáčkaa případně bych tam sjela mám to kousek:-)ráno dám vědět co a jak..Jarka/Kuklík/
|
01-10-2010, 15:54 | #6 |
cskuklik
|
Zdravím,
takže situace se psem je taková,že žádné Čsv nebylo odchyceno ani neni hlášena ztráta nebo že se někde potuluje,nejspíše si pejsek udělal výlet bez pána a pak se vrátil domů |
|
|