Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2009, 11:56   #1
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela
Default ČSV z Prahy 10

Zdravím všechny,
jeden pán si bude ode mne brát za 14 dní štěňátko a ptal se mě zda neznám z Prahy 10 nebo jejího blízkého okolí nějaké čévéčkáře? Bohužel jsem z Moravy tak mu moc neporadím. Nevíte o někom nebo nejste někdo z tohoto okolí ? Pro případnou společnou procházku, popovídání nebo jen tak pro informaci ?

Díky
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 12:18   #2
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

To ten pán ještě stihne Kapra Karla Hartla. Bude vítán a pražáků tam určitě pozná spoustu. Je to sice v Hostivici, ale to je od Prahy jen dva kilometry.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 12:20   #3
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Zdravím všechny,
jeden pán si bude ode mne brát za 14 dní štěňátko a ptal se mě zda neznám z Prahy 10 nebo jejího blízkého okolí nějaké čévéčkáře? Bohužel jsem z Moravy tak mu moc neporadím. Nevíte o někom nebo nejste někdo z tohoto okolí ? Pro případnou společnou procházku, popovídání nebo jen tak pro informaci ?

Díky
Jsme sice z Prahy 6 ale ochotný někam dojet, nebo se sejít na půl cesty.
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:13   #4
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Díky za založení tématu, chtěl jsem s tím počkat až budeme mít psa doma, ale to nevadí. Potkávám občas lidi co jezdí směrem na Hostivař z centra s Čsv, tak mě napadlo, zdali zde někdo nebydlí. Každopádně vítám všechny nabídky na společné venčení.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:18   #5
sdivokoukrvi
Member

I já s Arynkou začnem asi jezdit na Hostivař, je tam prej dobrej cvičák, kde sou na čsv zvyklí a když sme panu Holecovi volala, byl velmi vstřícný a příjemný. tak uvidime
Old 04-12-2009, 13:20   #6
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:25   #7
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by JIM View Post
A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
Stránky maj ale bohužel zavirované, jinak je to ze skalky 2 zastávky 271 , s tím že ta druhá je na znamení, pak se jde prý kousek po směru kam jede ten autobus, a dojde se na panelovou cestu, která už na ten cvičák člověka dovede
Old 27-12-2009, 14:50   #8
Ajry
Junior Member

Jsem kus od Hostivarskeho lesoparku.Mam psa a fenu. Ted jeste cerstve narozenou fenku. Takze na prochazku se radi v nektere sestave pridame. Muzu trochu poradit s vychovou.
Ajry jest offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 16:19   #9
bambas
Junior Member

bambas's Avatar

Send a message via ICQ to bambas
Default Vikendove venceni?

Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV.
Old 27-01-2010, 22:39   #10
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by bambas View Post
Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV.
tak prčo ne, mi by sme zájem měli,sme z Prahy 6
Old 27-01-2010, 23:03   #11
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Ahoj!
Ahoj,
přijďte se podívat na výcvik začátečníků v pondělí nebo ve středu od 18:00 hod. Já tam chodim cvičit k Přemkovi Jarošovi a jsem spokojenej. Cvičák je to prima a k ČSV mají fajn přístup (tj. úplně normální, jak jsem slyšel, tak narozdíl od jiných cvičáků).

Honza
jerabekj jest offline   Reply With Quote
Old 27-01-2010, 23:11   #12
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Ahoj!
Omlouvám se za offtopic, ale koukal jsem na fotky a je krásně ušatej jako ten můj . Pak jsem se kouknul do rodokmenu a hrozně rád bych ho viděl, je to srdeční záležitost, protože má v rodokmenu Adona Kanakora a Fabi Jimili - rodiče mýho prvního ČSV Agyra.
Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem.
Honza
Old 28-01-2010, 12:10   #13
Ajry
Junior Member

Quote:
Ahoj!
Ahoj, jsem z okoli Hostivarskeho lesoparku.Rad pujdu.Dej vedet, mail,domluvime se.M.
Ajry jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 13:41   #14
bambas
Junior Member

bambas's Avatar

Quote:
Ahoj!
Teda! Jsem necekal tolik reakci. Tak co tedy tuto nedeli, 31.1.2010 v 15:00 na tram. zastavce Hostivarska? Nebo jiny navrh na sraz?

Quote:
Originally Posted by jerabekj View Post
Omlouvám se za offtopic, ale koukal jsem na fotky a je krásně ušatej jako ten můj . Pak jsem se kouknul do rodokmenu a hrozně rád bych ho viděl, je to srdeční záležitost, protože má v rodokmenu Adona Kanakora a Fabi Jimili - rodiče mýho prvního ČSV Agyra.
Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem.
Honza
Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?
Old 28-01-2010, 14:26   #15
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Teda! Jsem necekal tolik reakci. Tak co tedy tuto nedeli, 31.1.2010 v 15:00 na tram. zastavce Hostivarska? Nebo jiny navrh na sraz?

Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?
A nechce se ti s náma v sobotu od 13h do zoo?jinak první sraz je v 12h ve stromovce u vchodu na výstaviště
Old 28-01-2010, 22:26   #16
bambas
Junior Member

bambas's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
A nechce se ti s náma v sobotu od 13h do zoo?jinak první sraz je v 12h ve stromovce u vchodu na výstaviště
Ja bych i sel, ale v sobotu budu zrejme jeste pracovat, musim dodelat veci, ktere maji byt hotove do soboty do pulnoci. Proto je pro me lepsi ta nedele. Kazdopadne si to se smeckou radne uzijte
Old 29-01-2010, 11:00   #17
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

[/quote]Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?[/quote]
Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ.
Honza
Old 29-01-2010, 11:41   #18
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ.
Honza
Hele myslíš, že bych vás někdy mohla zneužít, sejít se s váma, aby ste mi ukázali cestu na ten cvičák? trpím dezorientačním smyslem, rozhodně bych zabloudila
Old 29-01-2010, 14:42   #19
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Hele myslíš, že bych vás někdy mohla zneužít, sejít se s váma, aby ste mi ukázali cestu na ten cvičák? trpím dezorientačním smyslem, rozhodně bych zabloudila
Jasně no problema. Akorát se musíme dohodnout, protože normálně jezdim rovnou z práce autem, takže bych ho musel nechat někde u Skalky a jít s Tebou pěšky. Mail tu někde je....
Reply

Posting Rules