|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím všechny,
jeden pán si bude ode mne brát za 14 dní štěňátko a ptal se mě zda neznám z Prahy 10 nebo jejího blízkého okolí nějaké čévéčkáře? Bohužel jsem z Moravy tak mu moc neporadím. Nevíte o někom nebo nejste někdo z tohoto okolí ? Pro případnou společnou procházku, popovídání nebo jen tak pro informaci ? Díky |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
To ten pán ještě stihne Kapra Karla Hartla. Bude vítán a pražáků tam určitě pozná spoustu. Je to sice v Hostivici, ale to je od Prahy jen dva kilometry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Díky za založení tématu, chtěl jsem s tím počkat až budeme mít psa doma, ale to nevadí. Potkávám občas lidi co jezdí směrem na Hostivař z centra s Čsv, tak mě napadlo, zdali zde někdo nebydlí. Každopádně vítám všechny nabídky na společné venčení.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
I já s Arynkou začnem asi jezdit na Hostivař, je tam prej dobrej cvičák, kde sou na čsv zvyklí a když sme panu Holecovi volala, byl velmi vstřícný a příjemný. tak uvidime
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Stránky maj ale bohužel zavirované, jinak je to ze skalky 2 zastávky 271 , s tím že ta druhá je na znamení, pak se jde prý kousek po směru kam jede ten autobus, a dojde se na panelovou cestu, která už na ten cvičák člověka dovede
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Jsem kus od Hostivarskeho lesoparku.Mam psa a fenu. Ted jeste cerstve narozenou fenku. Takze na prochazku se radi v nektere sestave pridame. Muzu trochu poradit s vychovou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV.
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
přijďte se podívat na výcvik začátečníků v pondělí nebo ve středu od 18:00 hod. Já tam chodim cvičit k Přemkovi Jarošovi a jsem spokojenej. Cvičák je to prima a k ČSV mají fajn přístup (tj. úplně normální, jak jsem slyšel, tak narozdíl od jiných cvičáků). Honza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem. Honza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
[/quote]Tak to je parada a krasna nahoda
![]() Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ. Honza |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Jasně no problema. Akorát se musíme dohodnout, protože normálně jezdim rovnou z práce autem, takže bych ho musel nechat někde u Skalky a jít s Tebou pěšky. Mail tu někde je....
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|