|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
11-10-2004, 11:31 | #1 |
Senior Member
|
Wystawa klubowa
Mysle ze najlepiej gdyby klubowka byla jednak w Zielonej Gorze, bo tam mamy zdecydowanie najwieksza frekwencje, a o to chodzi!
na pewno zgodza sie na ring dla Klubu! w Lodzi bedzie 10 osob to nas wysmieja z taka klubowka.. a do Zielonej to i znajomi przyjada z psami na wystawe, wiec moga "robic tlo" czyli tych dopisanych do klubu |
11-10-2004, 13:28 | #2 | |
VIP Member
|
Re: Wystawa klubowa
Quote:
Ale sa dwa rozne punkty: - punkt dla Poznej - lezy na niemieckiej granicy i Czechy tez pod nosem. Bez problemu dotra wiec tu takze wlasciciele CzW z innych krajow, czyli frekwencja bylaby spora i miedzynarodowa. - wystawe mozna organizowac samodzielnie, czyli mozna samemu wyznaczyc sedziego i koncentrowac sie jedynie na wilczakach, bo nie trzeba sie martwic innymi rasami, ktore biegaja po terenie - punkt dla Lodzi - lezy w centrum Polski, wiec kazdy wlasciciel wilczaka mialby do pokonania podobna odleglosc. Latwo wiec byloby zgromadzic na niej wiekszosc wlascicieli CzW z Polski - wystawa mialaby wieksza pompe, bo bylaby czescia wystawy w Lodzi. Pewnie sedziego tez daloby sie zaprosic. Nie wiem jednak jak wyglada sprawa kosztow takiej wystawy.
11-10-2004, 14:38 | #3 |
Senior Member
|
Wystarczy porownac ile nas bylo w Poznej a ile z Lodzi...
najwazniejsza jest frekwencja a nie pompa (dla mnie) klubowka kojarzy mi sie z plenerem i luzna atmosfera nie sadze zeby duzo z zagranicy przyjechalo do Lodzi jesli beda (a beda) we wrzesniu w Poznej, a zalezy nam na gosciach! |
11-10-2004, 14:43 | #4 | |
VIP Member
|
Quote:
|