|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
29-01-2010, 18:21 | #1 |
Moderator
|
Klub Czechoslowackiego Wilczaka w Polsce
Mamy nowy rok, do grona wilczakowcow dolaczaja nowe osoby, wiec czas wreszcie zaczac przygotowywac cos bardziej oficjalnego... O klubie mowilo sie sporo, czas na konkrety....
...wiec zaczynamy... Nr. 1 - strona internetowa.... Aby nie bylo znow "jedynych slusznych" osob, ktore maja prawo decydowac i pracowac to zrobimy tak: 1/ prosze o propozycje nazwy dla nowej strony Potem zrobimy glosowanie i zarejestrujemy odpowiednia domene /przejdzie ona potem na wlasnosc klubu/ 2/ prosze o propozycje kto chcialby pracowac nad strona W pisaniu skryptow Przemek pewnie pomoze, ale potrzebny bylby design i administrator /teraz dobrowolny, potem juz wybierany przez czlonkow klubu/ |
29-01-2010, 19:13 | #2 |
Senior Member
|
Jak dla mnie nazwa tylko jedyna możliwa jest - Polski Klub Czechosłowackiego Wilczaka
P.S. Chyba o to chodziło..... |
29-01-2010, 19:29 | #3 |
Senior Member
|
A może :Polski Klub Wilczaka Czechosłowackiego??
Co do strony - z wielką przyjemnością zadbam o część fotograficzną ( galerie i różne reportaże). Służę też zdjęciami które są w moich albumach. Oczywiście jesli będę potrzebna i mnie zechcecie???
29-01-2010, 19:41 | #4 |
Senior Member
|
Hehe, Szasztin - nikt nie zrobiłby tego lepiej - więc popieram
Ze swojej strony nie mogę komputerowo pomóc, ale jak kiedyś powstanie klub rasy i będzie organizowana wystawka, to chętnie zgłoszę się do pełnienia czynności sekretarskich, bądź do pełnienia obowiązków gospodarza ringu P.S. Co do nazwy, to skrót PKCzW jakoś mi lepiej się mówi, a może by tak ktoś jakąś ankietkę wrzucił (ja nie umię) |
29-01-2010, 19:42 | #5 |
Wilcza Saga
|
Ja jestem za Polskim Klubem Czechosłowackiego Wilczaka, tzn. jeśli o nazwę chodzi. Co do domeny - trzebaby to jakoś skrócić, bo taka byłaby nieco za długa. Może zwyczajnie www.pkczw.pl/www.pkcw.pl? O ile byłoby wolne.
Szasztin - Ty i część fotograficzna jak najbardziej, przynajmniej moim zdaniem. |
29-01-2010, 20:35 | #6 |
Junior Member
|
Cieszę się, że doczekałam się konkretów :-)
Polski Klub Czechosłowackiego Wilczaka, skrót PKCW. Na temat designu i zdjęć z naszej strony wypowie się Bartek (to on strzela fotki i robi grafikę). |
29-01-2010, 20:39 | #7 |
VIP Member
|
No wlasnie.... PKCzW. Tez tak chcialam proponowac, ale...
...ostatnio paleta mi sie po glowie pytanie, czy skrot rasy nie powinien byc raczej "CsW"? Wprowadzlismy w zycie CzW (CZechoslowackiego Wilczaka), a Czesi i Slowacy maja CSV, czyli 'po naszemu' CzechoSlowackiego Wilczaka... Ta druga jest chyba poprawna... Ale ja troche "kundel" jezykowy jestem, wiec moze niech sie wypowie ktos bardziej zorientowany w temacie...
29-01-2010, 20:56 | #8 |
Junior Member
|
Margo, trafna uwaga - "s" powinno być w skrócie, czyli CsW. Jestem za.
|
29-01-2010, 21:46 | #9 | |
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|