|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
19-02-2005, 17:12 | #1 |
Junior Member
|
Jak se stát členem KCHČsV?
Mám 10-ti týdenní štěnátko(fenku), a rád bych se stal členem klubu , abych se mohl účastnit akcii a popřípadě i do chovu ČsV, ale nevím jak? Pomožte mi někdo prosím.
Pavouk |
02-03-2005, 00:49 | #2 |
Junior Member
|
Konečně jsme na klubových stránkách zprovoznili nový formulář přihlášky, který je ke stažení ve formátu pdf na http://www.cswolfdog.cz v menu Klub - přihláška.
Na přihlášce jsou uvedeny jak adresy tajemníků poboček, kterým je vyplněnou přihlášku třeba odeslat, tak i čísla účtů, kam se platí členské příspěvky. Pokud by sis přece jen ještě s něčím nevěděl rady, můžeš se zeptat na klubovém fóru, které jsme dnes také otevřeli. Omlouvám se za opožděnou odpověď, ale dřív Tě nebylo kam odkázat . |
10-11-2011, 02:25 | #3 |
Junior Member
|
Na klubových stránkách se mi nepodařilo nalézt (netvrdím, že to tam není, možná jen špatně hledám) a proto zkusím štěstí zde: Kolik činí členský poplatek a za jak dlouho od doručení přihlášky mi bude zaslána členská průkazka v případě, že bych se chtěla stát členem klubu? Za případné odpovědi, či nasměrování, kde tyto odpovědi najít, předem děkuji.
|
10-11-2011, 08:24 | #4 | |
www.steelmaker.cz
|
Quote:
|
|
10-11-2011, 08:57 | #5 | |
Junior Member
|
Quote:
Karel |
|
10-11-2011, 09:54 | #6 |
Junior Member
|
Nemám ten pocit, že by MUSEL být majitel ČSV členem klubu, aby mohl se svým chlupáčem na zkoušky či výstavy. Nebo se snad pletu?
|
10-11-2011, 10:00 | #7 |
Member
|
Na výstavy být členem klubu nemusíš neboj ( jen na klubovce nemůžeš dostat klubového vítěze ) na zkoušky musíš být členem nějaké organizasce, tak to bohuýžel je, stačí cvičák
|
10-11-2011, 10:49 | #8 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Quote:
Nicméně členství v klubu obnáší některé výhody: slevu na poplatcích na klubové a speciální výstavy, slevu na bonitaci a svod, slevu na vystavení krycího listu, čtyři Zpravodaje ročně a jednu ročenku za dva roky (takže vlastně dvouročenku), inzerci ve Zpravodaji a na klubových stránkách... Nevím jak to mají na Moravě, ale česká pobočka zasílá průkazku obvykle s následujícím Zpravodajem. Ale jistě se dá domluvit i dřívější dodání, pokud je potřeba. |
|
|
|