|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
05-09-2010, 17:03 | #1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Kalendář
Vyhlašuji sbírku fotografií na budoucí kalendář. Kdokoliv se chce zúčastnit a využít možnosti, že se jeho fotka stane součástí kalendáře na příští rok, může mi na můj e-mail zasílat fotografie na téma Československý vlčák. Aby nedošlo k přehlcení, omezuji počet fotografií od jednoho autora na maximálně tři. Deadline pro zasílání bude posledního října, během listopadu pak formou ankety mezi zúčastněnými vybereme 13 nejzajímavějších fotografií a z těch pak sestavím kalendář pro příští rok. Fotografie by měly splňovat tato kritéria: musí se na nich vyskytovat aspoň jeden československý vlčák; neměli by na nich být lidé; neměla by na nich být jiná zvířata; měly by být veselé a vtipné. Fotografie můžete posílat v upravené (zmenšené) formě, ale posléze bych od autorů vítězných snímků ráda dostala snímky v co nejlepší kvalitě pro potřeby tisku. Zájemci (nejen z řad zúčastněných fotografů) si poté mohou kalendář objednat. Loni se cena motala kolem 200 korun, předpokládám, že letos bude podobná. Velikost kalendáře je formát A4.
ZDŮRAZŇUJI, že jde o moji osobní záležitost, která nemá nic společného s Klubem chovatelů a tento ji nijak nesponzoruje a prostě s ní nesouvisí. Jde o akci "Vlčákáři sobě", účast je dobrovolná a zasláním fotografií se předpokládá udělení souhlasu se zveřejněním. |
05-09-2010, 19:49 | #2 |
Member
|
to je fajn napad,nejake pekn fotky mam,tak je poslu.ten minuly kalendar se mi libil a mela bych takovy napad,jestli by pod fotkou nemohly byt popisky,co je tam za cevecko nebo cevecka. nektery jsem teda poznala,ale u vetsiny jsem nevedela.
|
05-09-2010, 20:02 | #3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Určitě počítám s údajem o autorovi a případně i o "účinkujícím" psovi. Ale fotky prosím bez copyrightů.
|
05-09-2010, 20:41 | #4 |
Member
|
Taky něco vyhrabu
|
06-09-2010, 16:27 | #5 |
Junior Member
|
na aky mail sa da poslat to foto?
|
06-09-2010, 17:06 | #6 |