![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
do buducnosti by som si chcela zaobstarat CSV a tak sa zatial aspon teoreticky oboznamujem s problematikou. v mnohych prispevkoch som sa stretla s tym, ze psikovi treba venovat cas. to je hadam samozrejme, len by ma zaujimalo, ako to funguje tak v beznom zivote... neviem, ci je CSV narocnejsie na cas ako ine druhy psov. musim predsa chodit do prace, z niecoho treba zivit seba i toho chlpaca:-) ak sa nam veci vydaria tak, ako planujeme, budeme byvat na domceku so zahradkou... ako to maju zariadene ostatni? pes je v kotci, kym ste v praci? alebo je na volno v zahrade? bude dostatocne, ak sa mu budem venovat po praci a hlavne cez vikendy? nechcela by som, aby sme sa trapili navzajom...
a este ohladom kotca... priatel mal kedysi NO a mali pre neho vyhradenu cast pozemku, oplotenu a s budou, ale nezastresenu. bolo by mozne mat CSV v takomto priestore, alebo radsej v zastresenom, ale mensom priestore? za rady a pomoc vopred vsetkym dakujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ako vravíš, teórie máš už dosť naštudovanej. Pobehaj si chovateľov. Najlepšie je vidieť, ako kto chová, aké má podmienky, čo so psami ak nie je doma...
Raz vidieť je vždy lepšie ako stokrát počuť.. Pekný deň Ondrej |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|