![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
W niedzielę Alpestre wsiadła do samochodu i odjechała..... ale nie ma co się smucić bo odjechała w doborowym towarzystwie
![]() Mam nadzieję że Ingrida za niedługo się odezwie i opowie nam jak na Litwie radzi sobie Alpestre, ja tymczasem wklejam fotkę pożegnalną, na 5 min przed odjazdem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
a ona radzi sobie spaniale, ja ja mizalam przed....10 minut
![]() przyjiechali pokaza cie jakie sa faine i piekne. Faina dzielna sunia i faina jej rodzina. maja juz 2 szcziepionke i juz konsultujemi ich w wychowaniu, treningu i temu podbnymi temami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Otrzyjcie wiec lezki Madziu i zobacz: mowilam ze Alpestre bedzie miala drugiego Aniola Stroza
![]() Zdjecie chwyta za serce, malutka zegna sie z mama ale slyszalam, ze jest dzielna a w dobrej , kochajacej rodzinie bedzie rosla z usmiechem na pyszczku ![]() A Wy zaplanujcie sobie na przyszly rok wyjazd na wystawe na Litwe- to taki fajny pretekst do odwiedzin suni ![]() Daiva! Dbaj o Wasz nowy litewski skarb! Zyczymy wszystkim mnostwo szczecia i radosci ![]() I prosze jak to Litwa rosie w wilczakowa sile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Dziękujemy za gościnę i miłe spotkanie! Ciesze się, że Alpestre będzie miała taką fajną rodzinę!
A to moje ulubione fotki: ![]() "Jestem małym wilkiem" ![]() "Bądź grzeczną sunią" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Cieszymy się, że mała jest już w nowym domu i czekając na wieści życzymy samych dobrych chwil i liczymy na spotkanie przy okazji kolejnej wileńskiej!
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Moze ktos ma jakies nowe zdjecia?
Magda? Daiva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Niwstety nie mam dużo zdjęć Alpestre, Ingrida nie ma dostępu do internetu, więc te które mam pochodza od innych osób. Mam trzy zdjęcia z klubowej wystawy na Litwie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
w tym momencie wystąpił jakiś błąd na stronie i nie dam rady wkleić tutaj zdjęć. W galerii na stronie Galicyjskiego Wilka możecie je oglądnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
mami gorace
![]() wczoraj bylo szkolenie dla liudzi ktore juz pracuja mocno z psami i poniewas ja znam dobrze trenera byli 3 wilczaki, ON howavart ![]() macie fotki tu bo jiedna z tych CSW byla Alpi ![]() a reszta moja ![]() http://good-times.webshots.com/album/560845126kTEayO p.s. tam sa i inne fotki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Co Oni dają jej jeść!! Suczysko jak się patrzy. Daiva badz dobrym duszkiem i zabieraj jej połowę miski!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Kochana, ona chudziutka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
skoro tak mówisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
na zdjęciach wygląda ogromnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Alpestre jest jedynaczka :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
No jak ja ją ostatnio na Litwie widzialam to mniejsza sie wydawala, ale teraz to taki zarabisty niedzwiadek,w sam raz na zimne wieczory
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
To chyba dziedziczne: tutaj Dona w wieku Alpe http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...745_n.jpg.html a to zdjęcie zrobiłam kilka dni temu http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...10259.JPG.html jednym słowe sierść wpisana jest w geny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Umieram z zachwytu nad ilością futra...
![]() ![]()
![]() |
#19 |
love and terror
|
![]()
ja tez.
Garuda nadal lysa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Magda podmienili wam psa przecież to nie Donka
![]() Wiesz może ile ma wzrostu Alpestre bo na zdjęciach wydaje się być wysoka wyższa od matki. Szkoda że nie była jeszcze chociaż jednego szczeniaczka pieska ten to by był ogromny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|