![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
3 razy widziałam wilczaka - na moje oko 7 miesięcznego, biegającego bez smyczy przy swoim panu na ul. Sienkiewicza w Malborku, raz podbiegł do mojego Arthasa, przez co mogłam przypatrzyć mu się dokładnie... obwąchały się, obwąchały, mój się nastroszył, tamten młody, to zaczął ogonem machać i chciał się bawić... wyglądem przypominał mi psiaki z Polskiego Dworu, kolor futra wilczy, brązowy, wilcza maska, bursztynowe oczy... na 10000000000% nie żaden mieszaniec typu husky z owczarkiem, był zbyt typowy...
Nie wie nikt, czy jakiś wilczak nie trafił ostatnio do Krzyżakowa? ![]() Chociaż jest jak wiadomo opcja, że to kolejny pies bez rodowodu. Właściwie głupia jestem, że się nie spytałam... ale jako, że Malbork jest mały, a tego psa widziałam już 3 razy na ulicy sąsiadującej z moją, to jest opcja, że gdzieś niedaleko mieszka. Jak coś podejdę, spytam się... oby nie okazało się, że właściciel nic nie wie o rasie i powie, że ma go z Allegro albo coś w tym rodzaju. Ale w każdym razie pierwszy raz widziałam takiego psa na żywo... cudo, chociaż jeszcze nieopierzony. ![]() pozdrawiam
|
|