![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nie mam fotek, wiec pozostaje mi tylko suchy opis...
![]() Tegoroczny oboz odbyl sie w jednej z piekniejszych czesci Slowackiego Raju, w schronisku Geravy (ponad 1000m.n.p.m). Fantastyczna przygoda: wiele osob nie bylaby w stanie wjechac autem na sam szczyt, wiec parking znajdowal sie jakies 3-4 km od hotelu. Reszte trzeba bylo przebyc albo pieszo, albo autem wlasciciela osrodka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkolenie odbywalo sie 2 razy dziennie, ale za to z jaka socjalizacja - po terenie przemykaly sie tabuny turystow przyciagniete pewnie przez opowiadania, ze do schroniska zawitala cala wataha wilkow... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Fotki beda jak tylko ruszy galeria...
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Pochwal sie pochwal po co jedziecie :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Tzn oficjalnie, czy nieoficjalnie?
![]() Nieoficjalnie bedzie tam spotkanie wlascicieli CzW (to w czwartek), a oficjalnie za dwa tygodnie oprocz podwojnej CACIBowki w Bratyslawie (sobota i niedziela) odbedzie sie tez specjalna wystawa CzW z okazji 25 klubu CzW (w piatek po poludniu). O 18:00 odbedzie sie konferencja na ktora slowacki klub CzW zaprosil przedstawicieli Klubow ze wszystkich panstw, gdzie hoduje sie wilczaki, a z krajow gdzie klubu rasy nie ma osoby najbardziej "zasluzone" dla rasy. Z Polski oficjalne zaproszenie trafilo do mnie i dlatego z mila checia beda reprozentowac tam nasz kraj... (ufff...jak zabrzmialo ![]() ![]() Krotko mowiac jedziemy tam z 5 powodow: spotkania, 3 wystaw i konferencji... ![]()
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oj tak.. co do tego obozu.. coz.. Wiem jedno,nie opuszcze zadnego nastepnego!!! Bylo naprawde wspaniale, Margo wlasciwie wszystko ujela,zapomniala tylko dodac o wspanialych ludziach jakich sie tam poznalo,spotkalo,ale to pewnie dlatego ze dla niej to norma.. ja bylam w szoku ze sa tacy ludzi i to baardzo pozytywny byl szok,dlatego tez juz nie moge sie doczekac kolejnego spotkania.. Zobaczymy co z tego wyniknie,bo z Geravy to malo brakowalo a wrocilabym z drugim psiakiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
OK, posiedzialam w nocy i oto efekt - OFICJALNE
![]() Jak bylo dokladnie na Slowacji? Dzien wygladal tak... ![]() ...wieczory tak... ![]() ....a ciezkie poranki tak. ![]() Wiecej fotek znajdziecie tutaj: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/467/
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Najbardziej podobaja mi sie ciezkie poranki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Podobno nieoficjalne fotki będą do kupienia na CD w limitowanej serii
![]() Ehh.... szkoda, że tym razem nie mogłem pojechać na Słowację. Jednak w przyszłym roku nie odpuszczę - nawet jeśli czeski obóz będzie w tym samym czasie. ![]()
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
Margo zapomniala dodac ze to i tak wersja light
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror