![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky, mám takový dotaz týkající se bonitace co bude 22.4. v Jevišovicích. Nejsem majitelem ČV, ale ráda bych se o nich dozvěděla něco víc, tak se tam chci zajet podívat. Nikdy jsem tam ale nebyla, tak nevím, kde se to tam pořádá. Poradí někdo prosím? Díky Iva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
bonitace se koná 22.4. v areálu u Dany Matušincové - sleduj klubové stránky - www.cswolfdog.cz - bude tam mapka. Jednoduchý popis cesty při příjezdu od Znojma: v Jevišovicích pořád po hlavní až ke kostelu, tady na křižovatce doleva dolů (směr Rozkoš, Jaroměřice nad Rokytnou), po cca 200 m je křižovatka s místními komunikacemi (je tam taková bečka, do které z trubky crčí voda), na této křižovatce doleva a pořád rovně dozadu až za poslední domy a zahrady, za poslední zahradou vpravo odbočit doprava. Tady už máš dům Dany Matušincové přímo před sebou. Ze Znojma je to cca 17 km severním směrem. Týden před bonitací (velikonoční víkend) pravděpodobně bude v Jevišovicích první letošní setkání s nějakou tou brigádou, pár psů tam bude taky. Ale to ještě není definitivně potvrzené (je to tak na 80%). Karel S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Děkuji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Dobrý den,
mám asi taky hloupou otázku. Příští týden se chystáme do Jevišovic. Výsledky DKK samozřejmě bereme s sebou. Máme vzít i posudek ze speciální výstavy? Děkuju za odpověď Martina |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Martino,
pro jistotu můžeš, ale pokud je záznam v pracovní knížce čitelný a má všechny náležitosti (tedy podpis a razítko rozhodčího), měla by pracovní knížka úplně stačit. Návíc Klub má výsledky ze speciálních a klubových výstav zaznamenané, tedy vše je dohledatelné ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Děkuju za odpověď, my jsme právě to zapisování do pracovní knížky trochu flákali, tak si nejsem jistá, že tam zrovna tu speciální výstavu máme
![]() Martina |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|