![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
pochlubte se jak Vám krásně vyjou čévéčka ![]() zde je můj dnešní amatérský záběr foťákem, má to skoro 2,5 MB a jen 6 vteřin, tak omluvte, že to bude déle trvat při stahování... http://www.mercedes-classic.cz/!upload/vyti.MPG Neny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Neny, je to fakt dobrý.
Přijď si poslechnout našeho Baddyho, hárají mi tu fenky a on vyje i několik hodin v kuse. A že to je melodicky dost ladné vyzpěvování, kam se hrabou Superstars. Jenom to nemusí být zrovna ve dvě ráno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Neny
Na začátky je to nadějné.Je vidět,že je na to zatím sama.Vytí je věc velice nakažlivá.Představte si sbor 2 vlčáků a 2 malin.Bohužel lidem vadí toto daleko víc než uštěkaný sbor vořechů ze zbytku ulice. Takže malá rada. Ukončení na povel je nutností pro sousedské vztahy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Škoda, že už to tam není. CHěl jsem si to taky poslechnout. Šlo by to tam ještě dát. Předem za to děkuji
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, už jsme to smazali, měli jsme tehdy málo místa, nyní už by to nehrozilo, jsme přešli k jinému providerovi a máme megabajtů až až
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Mám Čsv zatím 2 noci doma, má 8 měsíců, ale zatím mi vůbec nevylo, i když je pryč od původních majitelů. Věřím, že i to vytí přijde, až mi mé 2 fenky začnou hárat. Pokud výt nezačne, určitě dám vědět.
![]() |
|
|