![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Wyniki z Ryczywolu na goraco
Betinka okazala sie doskonala z czego jestem dumna Amberek szedl ladnie ale przewazyla milosc :P i wybral ta droge co siostrzeniec czyli w sina dal Jednak jestm szczesliwa bo 1 raz DOSKONALE zrobil wyslanie do kwadratu, wszyscy go chwalili, popisowo!!! Wiem juz ze nie jestesmy za malutcy nastarty w klasie drugiej, moze tylko bez suni przy ringu ![]() Zerowka Ewa Kudukis i Bergenia Shelti! miejsce 1 - 98,5 Marta Skrzypczak i Parker miejsce 2 - 97,5 Kinga Dolska i Power Enigma OBMalinois miejsce 3 - 97 Katarzyna Kowalska i Berta terier walijski miejsce 3 97p Mikolaj Wyszomirski i Smolus mix 95 Monika Szpakowska i Ydole OBT 92 Ela Wojtko i Beti Wilczak 91 reszta dyskwalifikacja czyli Weromika Kasperkowiak i Brys mix Monika Wieladek i Ferdi Labrador Jedynka Sebastian Golisz i Kira OBM miejsce 1 188,5 Adam Pasterczyk i Haker ON miejsce 2 177,5 Monika Owczarek i Rapsodia ON miejsce 3 175,5 Marta Wasielewska i Ashley Sznaucer olbrzym 172,5 Ania Panek i Asti Shelti 165 Monika Szpakowska i Ydole OBT 164,5 Jak widzice same doskonale Dwojka Wielka wygrana czyli Beatka Przymusinska i Kiara OBG 240!!!!!!!!!!!! miejsce1 Malgorzata Kedziore i Top ON 232,5 miejsce 2 Jaroslaw Hofman i Uncja Bauceron miejsce 3 227 Paulina Panus i Max ON 206 Tomasz Sobor i Dino ON 200 Ela Wojtko i Amber Wilczak - niestety ucieczka za sunia w sina dal :P - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
tak jak napisalam - Beti byla wazniejsza
![]() ja mu sie nie dziwie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Za to właśnie najbardziej kocham wilkczaki!!! Ze zawsze są tylko i AŻ sobą!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hmm , dobrze że chociaż własna suczka bo jak by poszedł na inne to w imieniu Beti bym się obraził
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Oj to juz milosc na zaboj
![]() Ale Amber zadziwil mnie znowu Naprawde nie mogl wysiedziec i caly czas popiskiwal jak cwiczyl ale jak bylo "zostan" to wytrzymal 3 minuty na zostan i tylko glowa byla o 180 stopni do tylu ![]() Amber - na brak kontaktu nie narzekamy ![]() Beti - czasem sie rozpraszamy ale i tak cwiczymy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Pięknie, gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
No Elu, moje wielkie gratulacje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Gratulujemy!!!! Taki maluszek jeszcze a taki zdolny
![]()
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Bardzo dziekujemy
![]() Bozenko - to juz duza sunia, maluszek zniknal... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gratulujemy Beti ładnego wyniku. A co do Ambera to cóż.... chłopaki z Peronówki - niezależnie od klasy - mają ostatnio inne poglądy na konieczność przebywania w ringu.
![]()
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ori - to wspaniała, ciepła babeczka - chyba nie trzeba tutaj przedstawiać
![]() ![]() Parę zdjęć udało mi się dodać na forum psów sportowych TUTAJ. Pisałam już gdzieś indziej, ale i tutaj napiszę: SUPER ORGANIZACJA - BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda tylko, że sędzia był zbyt tolerancyjny - tak naprawdę w jedynce powinnam wylecieć z ringu, a skończyłam swój występ z oceną doskonałą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
jak sie ladnie patrzy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Strasznie milo bylo Was poznac! jestescie znakomicie zgrana para ![]() Metody pozytywne gora!!! Dzieki mile slowa, dla nas to byl test przed swiatowka (organizacyjny) wiadomo tylko ze sedzia sie nie sprawdzil, bo to ze byl liberelny to jedno ale to ze niektorym zawodnikom pozwalal powtarzac cwiczenia ( w 1) a innym nie , to juz bylo nie w porzadku. No coz, mamy nauczke... Dla siebie nie badz taka surowa, weszlas przebojem w 0, machnelas z latwoscia i rowniez przebojem wskoczylas w 1. Naprawde ladnie pracujecie i zaden sedzia Wam tego nie odbierze, i nie ocena sie tu liczy a chec wspolpracy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() chlopaki wiedza co w zyciu wazne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() (coz za zadowolona mina ![]() ![]() (takie fotki sa zwykle najtrudniejsze do zrobienia - ze niby wilczak biegnie na przywoloaniu ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zgadzam się z Tobą - metody pozytywne górą, nawet jeśli droga będzie dłuuuuuga ! Szczerze mówiąc trochę zwątpiłam jak część zawodników zaraz po zejściu z ringu zakładała psom kolczatki ![]() ![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Chociaż powiem Ci po cichutku, że jak zeszłam, to doleciały do moich uszu słowa, że czyiś tam trener nie pozwoliłby na występ, gdyby jego klient nie był do końca przygotowany ![]() I mała niespodzianka ![]() ![]() W oczekiwaniu na swoją kolej ... ![]() Nuuuuudnooooooo ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Juz niedlugo wprowadzamy zmiany w regulaminie Zadnych kamizelek z klapka ani rekawiczek bez palcow w ktore miss warszawka ponoc chowa smakolyki ![]() ![]() dziekujemy za zdjecia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Te ostatnie fotki b. fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() widac ze Amber zaczal sie juz denerwowac (nie ma panci) a Beti pada z nog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|