|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
love and terror
|
Przyznac sie-kto byl w Legnicy na wystawie?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
O rany ale brzydkie zdjęcie no wiesz robione jakieś z ukrycia jak paparzzi normanie...
To my Pojechaliśmy sobie zobaczyć czy Luna nada się wogóle na wystawę bo chcemy wystąpić we wrześniu we Wrocławiu, ale oczywiście młoda się obsrała ze strachu i pokazała że ona jednak woli siedzieć w lesie Nie spotkaliśmy ani pół wilczaka i szybko daliśmy nogę. Narvana, była okazja się poznać, mogłaś podejść i zapytać "who are you"? PS. Brałaś udział z Trejsi w agility? Zdemaskowana Luna z Aldkiem i Agnieszką
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
Ej, Klara, trzeba było się pochwalić, że jedziecie na wystawę!
Początki różne bywają, to dopiero pierwsza wystawa, Lunka jeszcze powinna nabrać pewności siebie na ringu itd., ale to dopiero po którjeś tam wystawie. Spokojnie No, a co dostaliście? jaka ocena, która lokata? Pozdrawiam Agneiszka z Vargolcem - padniętym po wystawie w Litwie |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Moment, nie wyraziłam się jasno. Nie brałyśmy udziału w wystawie, przyjechaliśmy tak sobie tylko popatrzeć. Za późno zebrałam się z tym wszystkim i nie byłam pewna czy wogóle dojadę (wczoraj byliśmy na weselu). Ja nie mam pojęcia o wystawach, nigdy nie brałam udziału, a Luna to już wogóle. Pomalutku próbuję wtajemniczyć się w to wszystko, ale na razie mam wielką banię i nic poza tym
Na przykład kiedy pan trener ze szkółki próbował obejrzeć Lunce ząbki po prostu go użarła. Może się dokształcimy do następnego razu Z drugiej strony myślę sobie tak, skoro nie było wilczaków to jakbym się zgłosiła to co, byłabym sama? Oceniliby jednego psa? A tu przykład na to że Luna wystaw jak na razie nie lubi. Nie miała jak uciec to próbbowała albo wskoczyć panu na ręce, albo schować się pod pańcią
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Distinguished Member
|
Aaaha
![]() Quote:
klasa szczeniąt - dla psów/suk w wieku od 6 do 9 miesięcy, klasa młodzieży - dla psów/suk w wieku od 9 do 18 miesięcy, klasa pośrednia - dla psów/suk w wieku od 15 do 24 miesięcy, klasa otwarta - dla psów w wieku powyżej 15 miesięcy, klasa użytkowa - dla psów/suk w wieku powyżej 15 miesięcy, z certyfikatem użytkowości, klasa championów - dla psów/suk posiadających tytuł championa międzynarodowego lub krajowego polskiej lub zagranicznej organizacji kynologicznej uznanej przez FCI, klasa weteranów – dla psów/suk, które ukończyły 8 lat. I Ty byłabyś sama ze swoją Lunką w klasie, do której byś ją zgłosiła (tutaj: chyba młodzieżowa jeszcze). Na wystawach jak np. w klasie otwartej są trzy psy, to wszystkie trzy dostają któreś miejsce i pies, który dostanie I miejsce w swojej klasie, na koniec wystawiana danej rasy staje do porównania psów, w którym biorą udział wszytkie psy ze wszytkich klas, które otrzymały I miejsce (z wyjątkiem psów z klasy szczeniąt i młodziezowej, o ile się nie mylę). Z jednej rasy, rzecz jasna . A to, co napisałm o klasach (od jakiego miesiąca, itd.), to taką informację masz na każdej stronie oddziałów związku kynologicznego i na formularzy zgłoszeniowym na wystawę. Do Wrocławia już zapisałaś Lunkę? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
![]() I jedzcie, bo to Wam się na pewno przyda, skoro Lunka była teraz wystraszona, to warto, żeby się przyzwyczajała i nie bała wystaw |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
love and terror
|
Quote:
Tu masz moj numer komorki (693395505) i jak co to sie spikniemy na Wroclaw, co Ty na to? Bo we Wrocku bede na pewno |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
Do Wrocławia jedziesz na agility? i w ogóle kiedy Wrocław jest?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
love and terror
|
Agility w tym roku nie bedzie
U nas maja problemy z organizacja Bede na wystawie (zawsze jestem) a kiedy dokladnie to nie wiem :P |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Distinguished Member
|
A no też prawda! w końcu blisko masz
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
love and terror
|
Quote:
Jesli by dobrze poszlo to bede z dwoma psami A co... wpadniesz do nas...? Wroclaw piekne miasto! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Distinguished Member
|
A jaki to będzie ten drugi....?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
love and terror
|
Niestety nie CsV... jeszcze....
Ale moj drugi nabytek do agility... A na wystawe bym wziela gnoja na socjal... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Distinguished Member
|
Masz dwa psy i nic nie mówisz?!! No wiesz co....
To ten Pirat? z podpisu? cóż to za pies? masz zdjęcia? wyślij :P |
|
|
|
|
|
#15 |
|
love and terror
|
Heheheh
Tak to ten z podpisu... Postaram sie zrobic cos u mnie w stronce jesli FTP nie bedzie szalec... Fotek nie mam Ale zrobie-spoko... P.S Pirat jest dzierzawiony... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Distinguished Member
|
Aha
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
love and terror
|
Oj Aga Aga...
Piesek duzy, biały, ONkowaty... Bedzie biegac w kategorii L.. Z charakteru: moje trenerka powiedziala ze jak na 0 socjalu ma b. dobra psychike (0 socjalu bo pies ma rok i przez ten czas byl ciagle na swojej posesji i nie wychodzil z niej nigdy) Pies niczego sie nie boi, jest na poczatku troche nieufny, nakrecony na pilke, mam nadzieje ze mu tak zostanie. Teraz pracuje zeby robil cos bez pilki i...wychodzi! |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Distinguished Member
|
Kelpie wiedźmińska
Kategoria L mało mi mówi, ale czekam na info na stronie :-). |
|