Quote:
Originally Posted by Ynk
Sebastian, wyluzuj.
Ona poprostu nie wie co traci.
Jej życie jest szare, obrasta kurzem i pajeczynami.
|
Nie no Ynk! Ja o pajeczynach nic nie pisalam ...ale w sumie, przed swietami warto sprawdzic - dzieki
Poza tym kilka godzin po napisaniu posta moja stara schorowana suka postanowila, ze jej nie bede deptac po ambicji i pokaze ze nie jest taka najgorsza ...wczoraj bylam na firmowej wigilii i przynioslam stamtad pokazne pudelko Ferrero Rocher's - zlote kulki z orzeszkiem w srodku....suka podczas mojej dluzszej nieobecnosci byla pod opieka sasiada....widocznie stwierdzila, ze cos jej sie za to samotne popoludnie nalezy bo dzis, gdy my bylismy na zakupach, sciagnela sobie pudelko, elegancko odpakowala wszystkie kulki ( zadne sreberko nie zostalo rozszarpane- wszystkie pieknie rozlozone na plasko (jak???) ) ...a zawartosc oczywiscie pochlonieta....moze nei wilczak ale ON tez nie od sroki spod ogonoa
Quote:
Originally Posted by Ynk
Niech Gaga szarzeje!
|
Oj Ynk - popelniasz grzech wobec kobiety ..."szarzeje" ?????
Sebastian...jak mi dacie wspolne oswiadczenie na pismie, ze nie bedaziecie plakac po Taro to do niego mozecie dolaczyc psa....tylko zeby mi po 3 dnaich nie byla blagania, placzu ew.wzywania policji