|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
wiadomo, ze przedmiot miedzy wilczakowymi zebami ma marne szanse na przezycie, wiec mysle ze warto dzielic sie doswiadczeniami z udanych i nieudanych zakupow.
1. gruby sznur zwiazany na obu koncach kupiony w dyskoncie w UK, udostepniony do samodzielnej zabawy przetrwal mleczaki, mlodziencze furie i dorosle rozpracowywania, choc nie w niezmienionej formie 2. hicior! Trixi Denta Fun po nawleczeniu na sznurek jest nasza podstawowa pilka szkoleniowa, uzywamy rok i stan prawie idealny! jest bardzo miekka 3. polarowy szarpak, mamy dopiero miesiac ale to doskonaly wynik jak na zabawke Sexy 4. pilka Gappay 7cm pusta, super pilka, miekka wytrzymala ale sznurek jakis sliski i cienki, nie moge go utrzymac w reku i wzyna sie jak go owijam. 5. pilka HST z abs, niestety twarda i nie pasuje, ale przezyla wiele wiec za jej jakosc zareczam 6. gryzaki piszczace z Biedronki po 5zl z abs, wytrzymaly kilka tygodni wiec dobry stosunek ceny do jakosci. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
My tez uzywamy sznurka z polaru, jednak nasze sa grubsze niz te sprzedawane, bo sama je robilam, sa bardzo wytrzymale, wszystkie sa w niezmienionym stanie, czasem w nie wplatam kawalki skory by Urcio chetniej sie bawil czy szarpal
No i nasz numer jeden czyli pilka z Petstages Orka, wyglada tak: ![]() Mamy takie 3, dwie naleza do Urcia i sa uzywane do treningow lub zabawy, a jedna jest naszego owczarka, i tu jest dowod jak wiele ta pilka zniesie, Zuziu potrafi ja w pysku zuc godzinami, a pilka wciaz w niezmienionym stanie. Pilka jest o tyle fajna ze jest miekka i mozna od niej wlozyc sznurek, ja zwykle daje sznurek polarowy, plote taki odpowiedniej grubosci i dlugosci, ma wtedy dwie funkcje.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
U mnie "kupne" bardzo grube sznury są rozszarpywane w 20 min... oryginalne Kongo czerwone zostało rozpołowione na drugi dzień, piłeczki z zoologicznego takie bardzo twarde nie wytrzymują 10 minut... ALE jest jedna zabawka która przetrwała mojego synka już chyba z drugi czy trzeci miesiąc
Pozdrawiam
|
|
|
|
#4 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
dzieki za pomysl z polarowym sznurkiem do pilki!
my tez mamy czarnego Konga, udostepniony do samodzielnej zabawy, zdaza sie na nim wyżywać a nawet z furia atakowac i narazie bez uszkodzen-1 miesiac A czarne freesbee Konga ktos testowal na wilczaku? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
U nas furore robi szmaciana piłka z Ikei
numer dwa to kolejna najprostrza różowa kula z wypustkami, która piszczy jak się ją ściska - Młody nosi ją w zębach i piszczy do niej lub wyje numer trzy sznurek z Tesco Mamy to niewątpliwe szczęście, że mamy psa nie nieszczącego i w sumie po za miśkiem pluszowym (nota bene moim, a nie jego....) nigdy żadnej zabawki nie zabił |
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
My testowaliśmy frisbee z konga
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
Quote:
) nosila ja delikatnie jak jajko i uwielbiala, ale wpadla w odplyw rynny i jak sie znalazla byla juz sparciala i rozpadla sie delikatniutko zlapana, Sexy byla smutna Quote:
![]() Z freesbee od Kalinki juz tylko dziury pozostaly |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote: