![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dzień dobry
![]() Mam w domu: 1. Męzczyzne Mojego Zycia - zakochanego w Wilczakach od lat chyba 5, dojrzewajacego do posiadania własnego CzW (najlepiej Z Peronówki ![]() 2. Własne Nieduże Dziecko - ogladające zdjęcia CzW co najmniej dwa razy dziennie i deklarujace, ze będzie spac z psem w łózku - oczywiście! Lubię, jak sie latwo domyslić, oboje ![]() W zwiazku z czym zapytuje: Czy jest w Warszawie takie miejsce, gdzie wlasciciele CzW wraz z psami spotykaja sie na niedzielnych spacerach? ![]() Takich powiedzmy popołudniowych? Albo mogliby sie spotkac? Na przykład w najblizsza niedziele? I nie chichotać zauwazywszy trzy osoby, które "zza krzaka" przygladałyby się Wilczakom na żywo? ![]() Pozdrawiam w biegu i w oczekiwaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Co prawda ją początkującą właścicielką jestem i moje Licho nie ma jeszcze 4 miesięcy ale to juz kawałak wilczaka jest
![]() Tak jak większość wyjeżdża z psem przy każdej okazji za miasto tak ja "ze wsi" pędzę do miasta małemu wielki świat pokazywać. Minimum dwa razy w tygodniu odwiedzamy - stare miasto, park praski, centrum, pola mokotowskie i oczywiście najbardziej ruchliwe ulice w Warszawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Akurat 1 kwietnia w Nowym Dworze Mazowieckim jest wystawa, wiec powinna byc wieksza ekipa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Wystawa??
Zajrzałam w terminarz na stronie Z Peronówiki i widze jakąs wystawę w Legionowie.. Nowy Dwór Mazowiecki czy Legionowo?? To by była rewelacyjna okazja, zeby zobaczyć wieksza ilosc CzW na raz ![]() Wiesz coś może o tym, kto będzie? ![]() I czy po 14 jest jeszcze sens sie pojawiać? Pozdrawiam podekscytowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Witaj,
Właściwa wystawa jest w Nowym Dworze. Organizuje ją oddział z Legionowa. Stąd zamieszanie. Wilczaków będzie sporo, więc zapraszamy. Miejsca do spacerowania też jest tam pod dostatkiem. Każde wyposażone w stosowną liczbę krzaków. Zapraszamy!
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() ![]() W takim razie zbiorę tych moich fanatykow do samochodu i przywiozę na wystawe ![]() Nie mozemy przegapić takiej okazji!! Dziękuję Wam za informacje ![]() Anetawron - bardzo by nam było miło zobaczyc sie z Wami ktoregoś dnia w Warszawie - będzie okazja do wypytania "swiezo upieczonej" włascicielki o pierwsze wrazenia ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia w Nowym Dworze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
W niedziele wilczaki sa oceniane od godz. 10 rano wiec ok 11 juz bedzie "po ptakach"..ale jesli mile towarzystwo da sie namowic to przerzucimy sie w niedalekie okolice, na zielone trawki dobre do pogadania i pobrykania dla psow
![]() Chwilowo nie umiem Ci wytlumaczyc dokladnie gdzie to jest ale podam Ci na PW numer telefonu wiec jak bedziecie jechac to po prostu zadzwon i nas znajdziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki Gaga
![]() Nie mozemy przyjechac wczesniej - moja córka idzie na urodziny kolezanki z przedszkola.. ![]() Zadzwonie logistycznie gdy tylko sie skończy impreza w McKwaczkowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
W informacji o wystawie na stronach ZK powinna być też mapka dojazdu. Do zobaczenia.
![]() |
|
|