![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Uwaga! Będziemy się puszyć/puchacić i rozpękniać z dumy.....
![]() ![]() ![]() Wzmianka o tym, jak to Gorthan Othinn Ozzy przestał być "wystawowym prawiczkiem" ![]() Lubię p.Sędziego Jerzego Olszewskiego! ![]() 1. Na "dzień dobry" stwierdził: "wilczaki to nie moja rasa, ale bardzo je lubię." i był uśmiechnięty -PLUS! 2.Ocena >Doskonała< /Zwycięzcą nie ma się co chwalić, bo byliśmy jedynym ocenianym egzemplarzem na wystawie /chociaż były jeszcze dwa bure: Ulvar, który przyszedł nam sekundować i Laila w aucie/. Opis: "Głowa o dobrych proporcjach. Oko o dobrym kształcie, wolałbym jaśniejsze. B.ładny korpus. Dobrze ustawione i prowadzone kończyny. Szata o dobrej strukturze." -PLUS! /chociaż mnie pytał, czy nie uważam, że Ozzy ma za ciemne oko. Skwitowałam: "Wysoki Sądzie, skoro p.Sędzia tak mówi, to nie będę tego podważać." Inna sprawa, że Ozzy ma oczy bardzo jasne -to też opinia wilczakowych Obserwatorów....reszty opisu nie podważam.... w końcu wiem, jakiego mam wilczaka ![]() ![]() ![]() 3. Po pytaniu, czy zostaje na jakieś porównania i moim "nie" rzekł-był: "To nic więcej nie dostanie i szkoda, bo chętnie bym wszystkim pokazał, jak wygląda prawidłowy wilczak" -PLUS! .... Byliśmy pewni, że będzie wypad z ringu za złe zachowanie /3 dni łażenia po mieścinie Orzysz, to żaden socjal, a i Orzyszowi do miasta daleko..../, ale mój "Smoczek" nie spylił, nikogo nie pogryzł, pokazał i przód /niechętnie/ i tył /nie miał wyjścia/, dał sobie sprawdzić sierść /zimową, więc sporo sędziemu w ręku zostało na pamiątkę z Ozzika/, nie burczał na miłe Towarzystwo wilczakowe /czekamy na zdjęcia/, nie załatwił się na środku ringu, nie zemdlał. I nawet miał momenty, że ogon był w zwisie manifestującym obojętność. .... I tylko teraz główkuję, czy to to "gniazdo", czy to Opiekun czy geny..... Wychodzi mi, że chyba upał i olewczo-luzacki stosunek do imprezy. ... /Dobra, dawać mi tu następną wystawę! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Gratulacje!
![]() W takim razie czekamy na Was w sierpniu w Białymstoku ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Gratuluję pięknego debiutu!!!
![]() ![]() ![]() Pięs dostaje ode mnie najwyższą notę! Ogona pod brzuchem nie odnotowano, pełen luz ![]() ![]() Jestem w trakcie 3 próby wysyłania zdjęć, do wieczora może mi się uda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Będziemy!
![]() I aby tradycji stało się zadość będę psy prowadzać w kolczatkach i na sznurkach... ![]() .... Nie czarujmy się: dodawałaś nam otuchy, więc sukces dzielimy. ![]() Dziękujemy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
GRA-TU-LA-CJE dla naszego ukochanego Ozzizaurusa i jego boskiej puchowej Prowadnicy
![]() ![]() Czekamy na kontynuacje powiesci pt. Ozzik wyjadacz mozgow.. eee ringow ![]() ![]() fraxinia - bardzo dziekujemy za trzymanie kciukow, mizianie i zdjecia naszego miska. Zarzucam tez temat Waszymi fotkami - jesli mnie nie oskalpujecie zywcem i nie utopicie w morzu ![]() Klon mamy na debiucie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widac ma wyjatkowo ciemne oko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ozzy jest przepiekny i cudownie futrzasty
![]() Bura nie mozesz go wiecej chowac, mam nadzieje ze super debiut zmotywuje Ciebie do wystaw ![]()
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Super!!! Gratulacje!!!
![]() To, że był sam na ringu, wcale nie oznacza, że z pewnością wszystko zgarnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze troche i bedzie mial fanclub...
![]() Dla mnie taki powinien byc sedzia - z jednej strony miec swoje wlasne zdanie i nie dawac soba manipulowac. Z drugiej byc otwartym na wiedze...
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jest przyczyna, dla ktorej sedzina z Krakowa kazala stawiac psy "ze sloncem", aby nie bylo widac, ze maja takie "nieprawidlowe jasne oczy"... ![]() ![]() Wazne jest, ze sedzia wiedzial, ze oko ma byc jasne... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Też miałam taką refleksję -WIEDZIAŁ jakie powinno być. Inna sprawa, że jeśli chodzi o ludzi nie lubię "nadętych bubków", a Sędzia J.Olszewski nawet wizualnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie /instynktownie wzbudza zaufanie/ -z takich >Ust< nawet ostra krytyka nie boli. ... Avgrunn, Gia -dziękuję w imieniu swoim i całej Rodziny! ![]() ... Refleksja Odnoszę wrażenie, że olbrzymią rolę odgrywa stosunek Prowadnicy do wystąpienia na ringu... nasz był skrajnie lekceważący /co nie stoi w opozycji, że występ był udany i jest nam miło/: zapis na wystawę ostatniego dnia zgłoszeń, decyzja o uczestnictwie nastąpiła w sobotę wieczorem, miałam świadomość, że wylecimy z hukiem i i potraktowałam wystawę jako "przejażdżkę socjalną" z wstąpieniem do olsztyńskiego McDonalda. Nawet nie wiedziałam, czy Ktoś z wilczakowców będzie -przyjazd Ulvarów był lekkim szokiem, bo właśnie wracali z innej dalekiej wystawy -gratulować /!!!/ bo mamy pięknego polskiego zasłużonego "Szampona" szalejącego na ringach europejskich. ![]() ... Oczywiście na decyzję o kolejnych dwóch wystawach też ma wpływ McDonaldowski "koszmar kulinarny"... ![]() ![]() ![]() ... Last edited by Puchatek; 09-07-2013 at 01:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Pięknie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
GRATKI DLA WAS!!!!!!
Przyjeżdżajcie na wystawę do Sopotu!!!
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Pojawienie się na wystawie wymagało od nas opanowania sztuki teleportacji, ale się udało
![]() Niedźwiadek jest przesłodki, kochany ![]() Żal chować takiego misia po wiochach, trzeba mu troszkę powietrzyć futro na ringach ![]() Ulvi próbował burczeć na gościa, ale pechowo nadział się na szefa oddziału i jednocześnie naszego trenera, który katalogiem w łeb przypomniał mu podstawowe zasady gościnności ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Co krok człowiek potyka się o "przyczyny"..... ![]() ..... Quote:
![]() ![]() ![]() Będę go wydzielać naszemu Środowisku miarą aptekarską, byście mi się za bardzo nie rozbestwili i nie szpanowali, że macie w zasięgu ręki taki zajebiaszczo-misiasty(*) OKAZ.... ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() .... (*)-niechże on wreszcie wylinieje i wygląda klasycznie wilczo: jak łysy "anorektyk" z jajkami Last edited by Puchatek; 09-07-2013 at 01:17. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tmave Zlo
|
![]()
A łyżka na to NIEMOŻLIWE!
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Gratulacje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Piekny chłopak!
Gratulacje udanego debiutu!
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
HA HA! Postawny, poważny, jego aura przesiąknięta była autorytetem i na dodatek miał katalog w ręku!
Też byś spękała! ... Dzięki, Kobiełki! ![]() Módlcie się o żar z nieba na naszych kolejnych wystawach... ![]() ![]() ... Ciekawe, kiedy upał zostanie zakwalifikowany u nas przez >Siły Ciemności< jako silne "lekarstwo uspokajające" stosowane perfidnie przez opiekuna w celu otępienia zwierzęcia w ringu... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|