|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  05-12-2004, 16:59 | #1 | 
| VIP Member |  Polecam wszystkim świeżo upieczonym właścicielom szczeniaka 

Mam nadzieję, że Margo & Przemek Co. nie zganią mie za reklame - ale od razu deklaruje , że ja nie mam z tyum nic wspólnego ...a robie dlatego że .....o tym niżej . Polecam ksiązkę http://www.owczarek.pl/zkluczemdopsa/ Kupiłam, czytam, obejrzałam film...moim zdaniem super! Autorke znam, i wiele mi pomogła mailowo w mojej pracy z Gigą - niewatpliwie jest dla mnie bardzo mądra osobą . A tknłeo mnie bo dzisiaj zobaczyłam jak jakas durna baba prowadzi szkolenie grupowe : labki i AST, induktory na szyi, lanie psów smyczą po tyłkach , nagród zero       A psy ? Wspólpraca? Skupienie? Radośc?.......wszystko poszło się opalac ....... a ja wiem, że mozna inaczej .....i dlatego, na wieśc o tyllu młodych wilczakach teraz postanowiłam odwalić nielegalna reklame ....bo ja lubię jak pies ma kontakt z człowiekeim i odwrotnie   | 
|   |   | 
|  05-12-2004, 18:20 | #2 | 
| VIP Member |   

Ksiazki jeszcze nie czytalam, ale poniewaz pisala ja Zofia to moge tylko przytaknac: goraco polecam...     
				__________________ | 
|   |   | 
|  05-12-2004, 20:54 | #3 | |
| "Tata" Demolki :-) Join Date: Sep 2004 Location: Wejherowo 
				 |  Re: Polecam wszystkim świeżo upieczonym właścicielom szczeni Quote: 

__________________ Lepsze o północy jest wycie niż kocyk | |
|   |   | 
|  05-12-2004, 21:02 | #4 | 
| VIP Member |   

Ynk! Zdecydowanie jest ! I nie masaz pojęcia jak się ciesze, że mam ja PRZED szczeniakiem     Zofia mailowo pomagała mi przy Gidze i mam to sprawdzone. To jest niesamowita kobieta, która fantastycznie dogaduje się z psami i co nie mneij wazne : potrafi ten sposób jasno przekazac czlowoekowi. Info wazne dla Ciebie ( nawiązując do dyskusji w innym topiku ) : Zofia podkresla , że pisze ow ychowaniu psa w mieście ...nie na wystawy , nie na szkolenia, nie na zawody....  Dzis , po kilku latach codziennego siedzenia " w psach" wiem jedno - jak chcesz kupic naprawde porządne książki o wychowaniu psa - szukaj nazwiska :mrzewińska...jest ich 4 czy juz 5 ...wystarczą za wszystkie inne - dużo droższe.... p.s. dobrze żeś napisał , bo juz miałam odruch podarowania Ci tej ksiązki w celu ucięcia dyskusji i przekonania do innych racji ...no ale trudno......popsułes siurprize   | 
|   |   | 
|  05-12-2004, 21:37 | #5 | |
				 |   Quote: 
  Buźka. /ale masz 18 lat? bo znowu ze mnie zrobia zboczeńca  / 
|   |   | 
|  05-12-2004, 21:40 | #6 | |
| VIP Member |   Quote: 
 A o wiek się nie martw - prokurator juz daaaawno zdjął dłoń z mojej....hmm...   | |
|   |   | 
|  05-12-2004, 21:49 | #7 | |
				 |   Quote: 
   No i potem Cie rzucił... ech... Ci faceci...   
|   |   | 
|  05-12-2004, 21:53 | #8 | 
| VIP Member |     | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |