View Single Post
Old 27-06-2007, 13:59   #80
Deima
Junior Member

Deima's Avatar

Quote:
Originally Posted by vike View Post
Bet abu laimingi, Deima o jei rimtai, tai nežinau kuris laimingesnis ir geriau atrodantis, nemačiau daug sportininkų tokio amžiaus. Čia gali būt bet kuris, kodėl sportininkas turi prastai atrodyt senatvėje, m? jei jo sveikata ir neypatinga tai nereiškia, kad jis nelaimingas, ar ne kaip atrodantis, manau.. O beto kur tu matei kad aš iš Vaidžio žadu daryt sportininką? su mano tingėjimu..

Dolis ne kiemsargis, o butsargis ir tuos km mes gi nenubėgom, o su kitais šunimis nuėjom negreit tikrai. Ir ką reiškia atpratusi nuo pasivaikščiojimų? Laukuose su Vaidžiu ratais abu kai laksto, nevisada ir pabėga Vaidis nuo Dolio. Bet va tu irgi sakai pagyvenusį šunį, tai nemanai, kad dėl amžiaus gali būt bėdos? Tai kad ir gyvena be sporto, treniruočių tai, mano manymu, dar nereiškia, kad jis senatvėje bus visiškai sveikas..
Užtat ir nematei, kad nemažai jau jų tokio amžiaus po velėna būna( sąnariai nelaiko, širdis nebeištveria, aišku faktorių yra begalė). Kaži ar žmogus būna labai viskuo patenkintas kai pas jį sveikata nekokia, aš tokių nemačiau
Gerai ,sorry butsargis jūs ėjot, bet Dolis risčia mynė. Amžius daro savo nepaneigsi, bet vienaip gyvena šuo sulaukęs garbaus amžiaus normaliai treniruotas ir tas, kuris buvo varomas maximumu (neskaitant jei liga ar kažkokia išlindus įgimta patologija ar dar bala žino kas). Vien žo, kaip čia kažkas sakė pagyvensim pamatysim. Palyginsim šunėkus po kokių 8 metų
Deima jest offline   Reply With Quote