Quote:
Originally Posted by saschia
D
Benny - takze myslis, ze pomoze, ked s nu budem v kotci nejaky cas spavat? Ako psa presviedcas, ze kotec je jeho utociste? Moja je ochotna byt kdekolvek, pokial som tam ja s nou. Aj vnutri ked je tak zo zakazanych veci ohlodava uz len moje spodne pradlo a ponozky a na demolicnu catu sa meni len ked jej treba ist von a ja ju ignorujem.
Ono asi najlepsie by nam vsetkym pomohlo, keby sli susedia na dovolenku, ja by som bola menej nervozna a cuba tym padom tiez ;o)
|
To nevim jestli to pomuze nebo jenom problem oddali. Me se to osvedcilo ale s hodne mladym hafikem, to jeste spal tvrde a dlouho a tak se treba ani neprobudil kdyz jsem odesel potom dovnitr. Asi bych se mu rozhodne potom kdyz bude narikat v kotci vubec neukazoval a nechal to byt. Problem jsou asi ty sousedi, v tom mame stesti protoze nasi sousedi jsou tolerantni. Kdyz jsem mel pred 10lety nem. ovcaka tak ten kdyz si zvykal na kotec vydrzel treba 3 hodiny v kuse narikat, radit stekat. Musel jsem vytrvat a vydrzel radit takhle mozna tyden pak se zklidnil. A on umel opravdu srdcervoucne narikat, ze jsme z toho meli nervy nadranc ze mu ublizujem ale pak se to srovnalo.
Takže drzim palce at si brzo zvykne.
Láďa