View Single Post
Old 30-08-2006, 11:05   #4
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Dane, samozrejme dostava zrat v kotci od malicka a leti tam ked vidi misku v mojich rukach. Ona nema problem byt v kotci - ked dostane kost, tak si ju tam v tichosti zviaka, problem je ked sa kost minie, alebo je uz ozuzlana - vtedy si spomenie, ze chce byt s nami a skuci... Takisto ked som v kotci s nou tak je spokojna, dokonca aj ked je ona v kotci a ja vonku sedim a kukam na nu, za chvilu si lahne a spi.
Moj problem je najma ze co funguje lepsie - vobec si ju nevsimat, alebo ju chodit chvalit ze je dobra? Pomoze, ked v noci buntosi, ze vyjdem von a vynadam jej? Pomoze, ked budem s nou v kotci, alebo to vsetko len spomali? Pomoze ked poviem susedovi nech si trhne nohou a par tyzdnov vydrzi?

Benny - takze myslis, ze pomoze, ked s nu budem v kotci nejaky cas spavat? Ako psa presviedcas, ze kotec je jeho utociste? Moja je ochotna byt kdekolvek, pokial som tam ja s nou. Aj vnutri ked je tak zo zakazanych veci ohlodava uz len moje spodne pradlo a ponozky a na demolicnu catu sa meni len ked jej treba ist von a ja ju ignorujem.

Ono asi najlepsie by nam vsetkym pomohlo, keby sli susedia na dovolenku, ja by som bola menej nervozna a cuba tym padom tiez ;o)
saschia jest offline   Reply With Quote