View Single Post
Old 05-03-2006, 22:15   #9
livia
Junior Member

Ahojte,
ja sa snazim hladat si nieco mimo dediny, len bohuzial, v okoli Blavy je to uzasne drahe a vsetko vykupene...S rodinou spekulujeme predat to co mame a odstahovat sa...Teraz byvane cca 25 km od BA a isla by som aj dalej, len keby bolo nieco vhodne..najlepsie samota,tiez patrime do tej rodiny blaznov, ktori by dali vsetko na svete za to, aby sme nemali ziadnych susedov...a hlavne aby sme mali klud.
No dufam, ze to niekedy klapne...drzim palce aj vam....
Co sa tyka polovnikov u nas, je to presno to iste, nic v zlom ale su to zelene mozgy...stielaju na vsetko co sa hybe.
No a o stekajucich rasach - to nemozem ani hovorit, to mam ako som spominala okolo seba az-az. Nikomu to vsak na verejnosti nevadi, len si sepkaju susedia, ze nemozu spat..zato moja suka, ked sa prebehla po ulici, lebo moj syn nechal otvorenu branku, ktora ludom neublizi, radsej sa im vyhne...ved salam na nich...uz som hned mala asi 5 telefonatov, ze moj vlk ! beha po dedine...a zozere asi kazdeho , kto ide okolo...
zato pes stredoaziat, ktory sa utrhol z retaze ma isiel napadnut, ci NOcka, ktore sa dostali po niekolkych rokoch konecne z kotca sa premavali po dedine a ludi nepustili cez cestu, aby presli a napadali ich..to bolo v poriadku...
no a pre tuto ludsku slabomyselnu povahu, by som bola najstastnejsi clovek na svete, keby som mohla zmiznut od ludi...myslim si, ze by to stalo za to....
pa liv
livia jest offline   Reply With Quote