Quote:
Originally Posted by z Peronówki
Danielo - po pierwsze nie chodzilo mi o wyniki dwarfa. To byla tylko ta kropla... Cala sprawa jest o DM i o "oficjalnym" testowaniu tylko psow z Czech i Slowacji... I to nie sprawa "starego" testu jefty, ale calkiem nowa...
A co do wspolpracy. Uwierz mi, ze nie bylo mowy o JAKIEJKOLWIEK wspolpracy miedzy nami od czasu, gdy zaczelas mozliwosc badania psow uzywac jako szantazu... A sprawa z Hanka i "Margo atakujaca niewinne bidulki" tylko mnie utwierdzila w slusznosci tej decyzji...
I na serio mam tez dosyc wysluchiwania, ze testy z Urtrechtu sa nic nie warte tylko dlatego, ze pani hodowczyni XXX przebadala psy u Was... Mozesz ja brac pod swoje skrzydla i karmic trolla... Tylko pomysl, kto na takim szczuciu traci najwiecej...
A na koniec prywatnie dwa pytania:
1) Danielo dlaczego NIGDY nie napisalas sprostowania, gdy klamano na temat polskich psow?
2) Dlaczego tak wojujesz za Hanke skoro wszyscy wiemy, ze nie ma drugiej takiej osoby, ktora by poszkodowala tyle osob, psow, a mobbing uprawia od lat? Dlaczego jestes gotowa wyszydzic kazdego kto napisze choc slowo na temat tego co robi?
|
Margo, testovala jsem ještě několik psů z ciziny po vydání prohlášení, že další testy už budou pouze pro Čechy a Slováky. Testovala jsem je z několika důvodů: někteří majitelé nevěděli, že již testy z ciziny nepřijímám a proto mi psy poslali. Samozřejmě, že jsem je otestovala, když jsem měla jejich vzorky v rukách. Dále jsem testovala psy, které jsem sama testovat potřebovala a také psy, kteří se narodili ze spojení dvou nosičů. Tesovala jsem také psy, kteří jevili klinické příznaky DM a ty také i nadále testovat budu. Žádné testy nedělám pro svůj vlastní prospěch a nemám pocit, že ty jsi osoba, ketré bych se musela ptát koho smím a koho nesmít testovat.
Tvůj laboratorní králík