04-04-2012, 16:14

| 

| 

| 

Junior Member 

| 

Dziękuję w takim razie zostanę przy "zostań" - myślałem, że jest też jakiś inny sposób   

Quote: 

Originally Posted by  Grin

Tak, takie właśnie są, a przynajmniej zwykle bywają    Będąc w nawet przeszklonym wnętrzu nie mamy absolutnie ŻADNYCH szans,  żeby wystarczająco szybko zareagować, jeśli nasz wilczak podejmie nagle  jakąś ważną dla niego decyzję.  

| 

Aha czyli jak to nie będzie wilczak to mam szansę   heh 

Heh no tak domyślam się, że jeśli "uda" mi się dobrze wychować wilczaka  to będzie, że mam lajtowy egzemplarz a nie, że włożyłem w to MEGA pracę    przypomina mi się jak inni rodzice mi mówią, że mam SZCZĘŚCIE bo  URODZIŁO mi się takie grzeczne dziecko...   

Quote: 

Originally Posted by  Gaga

Taki "wilk" to doskonały worek treningowy dla psów walczących. A jak go namierzą kolesie od walk, to zwijają psa do auta bardzo profesjonalnie I takie historie, niestety, mają miejsce. 

| 

Gaga to ile "wilków" już porwali? Masz jakieś dane? choćby imiona porwanych? Kurczę strach się bać... tak się tylko zastanawiam, bo z tego co widzę jednak wychodzicie z nimi na dwór więc idę o zakład, że już nie raz nie dwa jakieś typy spod ciemnej gwiazdy Was widzieli z wilczakami (bo to normalne, że ludzie się przemieszczają - obojętnie czy normalni czy bandyci) więc zgodnie z tym co piszesz....no ja bym się jednak na Waszym miejscu zastanowił nad wychodzeniem na dwór    

Druga sprawa to czy nie łatwiej komuś wziąć psa luźno błąkającego się bądź ze schroniska? a tu schroniska pełne, po ulicach latają agresywne bezpańskie a oni będą polować na "wilki"(pewnie z max 500 w Polsce) coś mi tu nie pasuje     

ps. nie traktujcie tego jako osobisty atak   

Last edited by Predator; 04-04-2012 at 16:23.

| 

| 

|