Quote:
Originally Posted by Rona
Czy to znaczy, że wzięli Przemka za Lindę? 
|
Predzej za jego ochroniarza....
Quote:
Powiedziałam już Tince, jakiego gwiazdora ostatnio rozstawiała po kątach i chyba trochę się zawstydziła 
|
Taaaak... zawstydzilaaaa..... Raczej zyskalo jej mniemanie o wlasnej osobie.... Niedlugo bedzie chodzila i mowila: "Ustawialam po katach tego.... i tego...."......
Quote:
GRATULACJE dla utalentowanego Juzia i jego znakomitych treserów! 
|
Juziowi jak Juziowi....

Ale mi sie nalezy, bo po wszystkim wygladalam, jakbym wlasnie kogos zamordowala: spodnie zachlapane krwi, krew na twarzy i ten dziki blysk w oku (od lamp na planie)....
Quote:
Ja też wybiorę się 'na Balroga', bo na western i do tego z Lindą żal by mi było czasu... 
|
Moja fascynacja Dzikim Zachodem minela wiele lat temu i fanem westernow tez nie jestem, ale ciekawa jestem co wycisnie z tego Piotr Uklański. Wszystkie zdjecia robione byly pod wieczor i efekt scen ktore widzielismy byl zachecajacy....
Quote:
Originally Posted by Gaga
A co? Odtworca glownej roli troszke sie poobijal o skalki ? 
|
Nie, nie.... Nawet tego nie krecilismy. Ale o upadek tak sie nie martwilam. Zastanawial mnie raczej moment trafienia "wilka". Jak to zagrac? Jak zachowuje sie postrzelony wilk? Podskakuje? Upada? Odrzuca go? Czy cos innego? Do zwierzat nigdy nie strzelalam (i nie bede). A to co sie widuje w filmach tez jest tylko gra....
Quote:
Originally Posted by Gaga
Dla Cheitanka tacy dublerzy byliby chyba niezbedni 
|
Taaaaa......Gaga, prosze nam tu nie sciemniac.... Wystarczyloby Cheitanka przeglodzic trzy dni, a potem wreczyc aktorowi petko kielbasy i nakazac, zeby przystawil ja do ust. Bylby taki atak, ze przy Cheitanku wysiadlby Terminator...