View Single Post
Old 22-08-2005, 09:07   #10
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Send a message via Skype™ to Joanna

Quote:
Originally Posted by leśniczyna
ciekawe Gaga probowalam kiedys tak z Demola, ale po chwlili wachania dala sobie spokoj.. chyba za slaba motywacja
Lesniczynko, na poczatku trzeba to robic ekspresowo (cwiczylam z Delicja) i pierwsze razy byly do bani przez moj brak refleksu glownie...
Ale odkad (zeszly tydzien) cwiczymy w miare regularnie, to mloda juz nie rzuca mi sie na reke. Choc czasem sie zapomina, ale szybko jej sie przypomina, ze poki skacze i drapie nic z tego I potrafi juz nawet zawarowac i spojrzec mi w oczy (ja w tym czasie reke z lapowa mam za plecami.
Acha, i moze warto by zaczac od czegos latwiejszego (np siad lub do mnie z wpatrzeniem sie w oczy) a potem to przeniesc na chodzenie przy nodze?
Dewi jest jeszcze malenka (w zwiazku z tym ja dostalabym chorby kregoslupa, gdybym cwiczyla takie chodzenie przy nodze), ale zawsze mam cos dla niej na wypadek, gdyby SAMA ustawila sie przy lewej nodze i popatrzyla na maja twarz... Czestotliwosc oferowania takiego zachowania baaardzo szybko wzrasta.
Za to u nas nie dziala patrzenie sie sobie oczy "przez miske". Jak jest micha, to zremy i kropka.
Pozdrawiamy Drogie Panie