View Single Post
Old 23-10-03, 23:13   #23
Joanka
Junior Member

Joanka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sebastian
Joanka, please powiedz, że to nieprawda ... trzeci pies ... W jednym roku trzy psy ... ??????????
Czy to może wpływ dobrego, wiejskiego powietrza ... ale zbytnie dotlenienie tak się nie objawia ...
Mój osobisty, prywatny mąż jest zachwycony !!! Ale ja mu tłumaczę, że ty poprostu żartowałaś, bo to prawda czyż nie?

Zszokowana Kornelia
Prawda, prawda! Juz potwierdzone przez hodowcę warunki hodowlane. Chyba juz możemy sie pochwalić, że prawdopodobnie po wystawie w Poznaniu dołączy do nas bilans Bottle of Scotch, przepiękny rosyjski borzoj (www.bilans.w.pl) . Na nas chyba rzeczywiście tak działa wiejskie powietrze, bo od czasy przeprowadzki nasze rodzinne stadko zwierząt powiększyło się jeszcze o dwa koty: Mleczyka i Szyszunię oraz 2 faliste: Klarcię i Fredka. A na stanie już jest królik Kuba Guzik i papuga księżniczka słoneczna Khaki no i rybki (jest jeszcze 35-cio letni żółw Wółf Buba, ale ten od ponad roku przebywa na emigracji i nie wiem czy jeszcze zechce do nas wrócić ). Oczywistym jest tez Halla i Zoya. Tak się szczęśliwie składa, że wszyscy w naszej rodzinie lubimy otaczać się na co dzień zwierzętami, a że warunki ku temu sprzyjają (duży dom i ogród), sporo czasu (bo ja już nie pracuję zawodowo) więc możemy się realizować. A mnie zawsze charty trzymały za serce, a nigdy nie mogłam sobie na nie pozwolić ze względu na warunki mieszkaniowe. A teraz dodatkowo chart "da w kość" Halusi, bo jak na razie nikt nie jest w stanie jej "wymęczyć" na spacerze. No i trochę pierwiastka męskiego się przyda w naszym "babskim" stadku

Joanka

P.S. Hurra! Halla skończyła cieczkę!!! Po ponad 6-ciu tygodniach!! Ciekawe czy dlatego już czas czy też dlatego, że dwa razy nam zwiała w ostatnim tygodniu? Jak na razie żaden domniemany ojciec pod furtką się nie pojawił, ale oni się chyba nigdy nie pojawiają?
Joanka jest offline   Reply With Quote