View Single Post
Old 02-08-2010, 11:13   #3
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kasia&Cora View Post
Dobra, trzeba wreszcie podać wyniki. Rescu ma Zwycięzcę Młodzieży, Najlepszego Juniora i BOBa. Z tego co się orientuję, Małe Zło, tzn. Lunka ma Najlepsze Szczenię, a Agia NSwR. W klasie otwartej Lorka była pierwsza, Furia druga. A oceny.. Lun to wiadomo, że WO, a reszta chyba doskonała, o ile się nie mylę. Na BISach nic, bo "czeski wilk", jak to dwukrotnie było wyczytane nie podobał się tak bardzo, jak te bardziej "wystawowe" rasy. Mimo wszystko nieźle się uśmiałam przy "czeskim wilku".
Ogólnie, to wystawa całkiem fajna, bo tereny ciekawe. Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę, można było troszkę pogadać
Kasia, gratulujemy! Młody idzie jak burza Załujemy, że nie mogliśmy zostać do końca, bo Wojtek musiał jeszcze tego samego dnia wracać na Słowację :/ więc nas ominął i finał wilczaków i BIS-y Małe Zło faktycznie zeszło z WO i Naj Szczenięciem a Fuśka widać nie ten dzień bo na doskonałą nie pobiegła tylko bdb. Loreczka dostała doskonałą oczywiście i CWC, pięknie się z Roną zaprezentowały
Też dziękujemy za miłą atmosferę Bardzo miło było spotkać się ze wszystkimi i pogadać Fajna ta wystawa, bo taka spokojna
Kasia, czeski wilk to i tak lepiej niż głucha cisza Rozmawiałam ostatnio z hodowcą hartów polskich i mówiła mi, że raz na czas na wystawach poza naszym krajem, na BIS-ach przy wyjściu zdarza się im głucha cisza zamiast wyczytania rasy

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Reply With Quote