A kde ho spíš chcete mít?

Jinak já jsem rozhodnutý mít psa po dobu mé nepřítomnosti doma, až budu mít barák, protože jsem slyšel moc příběhů o otrávených psech, než abych ho nechal na zahradě běhat kolem plotu. I když kdo ví, třeba jednou změním názor. Každopádně výběhem se vyhnete destrukci interiéru :-D. Na druhou stranu pes kterej se bude celej den válet ve výběhu a po příchodu domu ho vezmete dovnitř nadělá víc bordelu. Taky se může stát, že nebude zvyklej a bude mu uvnitř horko a bude mít tendenci pořád brousit ven a zpět a to dokáže jednoho otrávit (znám z vlastní zkušenosti). Kotce a výběhy se tu rozebíraly často a myslim že zkráceně to bylo "kari sítě patřičné výšky nahoře ohnuté dovnitř a podezdívka aby se nemohl podhrabat. Tohle je ale individuální, tatik Dakouše běhá po zahradě kde je plot cca 1m a utíkat se nesnaží. Na jednu stranu škoda výběh nevyužít, na stranu druhou, kolik má čtverečních metrů? Skoro bych si tipnul, že štěně bude mít radši 100m2 podlahové plochy uvnitř domu se spooooustou zábavných věcí, než oplocenou plochu 3x5m venku na dvoře :-)).