Mellorn - no policajti prakticky nemozu nic. Pozreli si znamku, ze pes je nahlaseny, kedze ten hlucny je utulkovy, hned sa pytali, s kym spolupracujem, poradili mi, ze to treba riesit, lebo susedia mozu spisat peticiu a prakticky tam psa zakazat. Neviem ako je to s "obmedzovanim vlastnictva", kedze pes je stale vec, a hlavne co sa tyka peticie proti jednemu konkretnemu psovi, kedze ich tam je asi 5. Ide o tzv. obcianske spolunazivanie, ktore vo vyhlaskach je spomenute tusim aj v suvislosti s hlukom a psami, ale neviem, ci napr. v zakone nie je vlastnictvo veci lepsie osetrene. Kedze je to podnajom, nepredpokladam, ze sa prenajimatel s tym bude chciet vybavovat.
Mna na tom najviac zaraza to, ze moja suka kym sa skludnila tak knucala a zavijala tiez, bola som v dvoch podnajmoch, a tam si ma jednoducho ludia vymakli a najprv si zistovali co a jak a preco.. a tuto bol pes realne sam tusim 4 dni a hned to riesia takto.
Som v polovici audiozaznamu a za 4 hodiny v hrubom case cca 15 minut vyknukavania, tak toto nemienim vobec riesit.. dufam, ze to takto bude pokracovat, zatial je to v moj prospech.
|