Quote:
Originally Posted by leśniczyna
heh.. wiesz.. jak będziesz chciała odpocząć tak dzień, dwa(od cymbałka  ) to wysyłaj go do mnie - zaznajomi się ze swoimi pobratymcami wilkami 
|
heh...na to bym jednak nie liczyla...tam gdzie ja tam moj pies....no chyba ze razem
Quote:
Originally Posted by Margo
A my tutaj robilismy zaklady ile wytrzymasz....
|

i kto wygral ?( na przyszlosc: w takich sparwach ja bym na siebie nie postawila nawet 10 gr
Quote:
To Giga jeszcze nie wie? Oj, to bedzie dla niej "prezent" - pewnie zostanie pierwszym ONem, ktory zamiast gazety kupi w kiosku trutke na szczury, aby szybko pozbyc sie konkurencji do miski...
|
A skad wiesz, ze postanowilam nie kupowac drugiej michy?

Jedna bedzie - po kolei

m.in. z powodu niepelnosprawnosci Gigulca kupujemy klatke, spotkalo sie to co prawda z kompletna dezaprobata znajomego ale nie ma to wplywu na nasza decyzje. Tu nie ma dyskusji, lektura pamietnikow szkodnikow i testy jak sie Giga zachowuje majac innego psa w domu ( zaczepia, przytula sie i bawi) kaze mi kupic dodatkowe wyposazene mieszkania
Jest tez szansa, ze podczas naszej nieobecnosci w domu nie wyeliminuje skutecznie swojego konkurenta do michy
Quote:
Gaga wybrala sobie Czarcika. Oj bedzie jazda.... Mlody narazie udaje, ze co jak co, to co zlego to nie on....
|
I na tym wlasnie polega marketing hodowli "Z Peronówki"

robia taki metlik w glowie, ze jak czlowiek dostanie szczeniaka i bedzie on wygladal i reagowal jak pies to czlowiek sie ucieszy, ze to jednak nie maly grizzly
( zwlaszcza, ze na ostatnich fotkach taki Cerber - to wypisz-wymaluj niedzwiadek a nie pies)