žárlivost
Ahojky všem,
máme štěňátko, kterému jsou dva měsíce. Když jsme s Arískem byli na procházce, tak jsme se potkali s 3,5 měsíční fenkou NO (Zara). Podotýkám velmi roztomilou. Takže jsem si ji chtěla pohladit. Jenže když Arísek zjistil, že ji hladím, tak se ten náš malý lumpik začal po ní sápat, vrčet a štěkat. Když ji odehnal, tak se vrátil zpátky ke mně a stoupnul si významně tak, aby ona viděla, že ke mně nesmí. Když se ke mně jakkoliv přiblížila, tak se to opakovala. Bylo to dost překvapující, protože jinak si pejsků skoro vůbec nevšímá. Mám pocit, že kdyby nebyli, byl by šťastnější. Nejvíc mě asi dostalo to, že si to nedovolil pouze k ní (jakožto ke slabšímu jedinci, což velmi zaručeně pozná), ale i k pejskům daleko starším a silnějším, i když ne tak suveréně, jako na Zaru. Moje otázka zní: "Co mám v té situaci dělat? Nechat ho a podporovat nebo mu říct, že se to nesmí?".
Je mi jasné, že jsou mu dva měsíce a je to strašně moc roztomilé (a hlavně potěšující), ale až mu bude o pár měsíců více, tak už to tak roztomilé asi nebude.
|