Quote:
Originally Posted by Mackie
ja som mala stena doma az od 4 mesiacov, takze toto prvotne curacie obdobie ma obislo, hoci vyrastala v koterci, kazdopadne napr. pred ocakavanou prijemnou navstevou ani curacia prechadzka nepomohla, stale nieco uslo
no a mozno sa to bude zdat niekomu drasticke a nie vhodne, ale na noc som jej nedavala vodu.. po veceri sa napila a koniec (to som ale zacala kvoli tomu, ze si v noci chodila hadzat misku s vodou, ci tam ta voda bola alebo nie  )
takze ja by som nemala problem obmedzit tu vodu aj cez den, ked viem, ze som v praci dlhsie.. pocuranie sa tym sice neobmedzi, ale zmensia sa aspon mlacky
|
No, přiznám se, že už mě to také napadlo, ale přijde mi to opravdu už moc. Přeci jen, Sofča pije, když má žízeň a evidentně je jí docela často vedro (třeba teď v práci-v kanclu)....a taky je vidět-aspoň mi to tak přijde, že se někdy opravdu snaží vydržet-louže je obrovská. Ale jindy, právě i když jsem doma..si prostě tak čůrne - není to pár kapek ale není to ani onen Bajkal..Misky naštěstí nepřevrací..snad proto, že jsou keramické.