Nechtěla jsem zakládat úplně nové téma.Máme problém s u 11měsíční holčičky s čůráním v bytě,pořád se to nedaří úplně odbourat.třeba 12 hodin by nevydržela ani náhodou.vypadá to tak,že ráno mezi 6-7 s ní jdu já,pak je doma s přítelem,spěj spolu asi do dvanácti,kdy on vstvává.A tady je kámen úrazu,než se obleče,tak to milá Arwenka pustí,třeba si vyskočí na gauč nebo si pod sebe shrabe prostěradlo a na tu hromadu se vyčůrá.Je mi to podezřelé,spolu takové problémy nemáme,někdy se teda stalo,že když jsem povlíkla postel,tak mi tam taky skočila a trochu jí počůrala,ale to jsem se v ložnici zavřela a ona se dobývala,tak mi to přišlo jako nějaká stresová reakce. tak nevím,jestli značkuje nebo to příteli dělá schválně....já to zase tak neřeším,že bych z toho byla nějak na nervy,ale bylo by zahodno neuprat se k smrti

je 3 měsíce po vážné operaci střev ,může to souviset i s tím.je fakt,že s ní odpoledne jdu hned ven,potom večer než jdeme spát.Venku teda není přehnaně chválena,už to považuju za samozřejmost čůrat venku,tak pamlsky nedostává,prostě nevím,co je příčinou momentálního stavu....