Ahojte, myslim ze toto je velmi smutny dosledok zlyhania komunikacie medzi ludmi, smutne ze medzi rodicmi a dietatom.
Pride mi nespravne, ak rodicia odstrania psa svojho dietata bez predoslej konzultacie. Mohli dat Lucke predsa ultimatum - napriklad do konca mesiaca bude pes prec z domu, alebo ho dame prec my. Dali ti Lucka to ultimatum?
Na druhej strane, to ze rodicia nechcu posluchat je smutne, ale to neznamena ze tym padom ty nie si zodpovedna za spravanie psa voci nim. To ze si rodicia nedokazu ustat svoje postavenie voci psovi neznamena ze tym padom budu musiet po vlastnom byte/dome chodit len s laskavym dovolenim psa, akokolvek posluchajuceho svojho majitela. Nechcem ti Lucka nic vycitat, ale myslim ze by tu malo byt povedane, ze pokial moja rodina psa nezdvlada, je potrebne, aby som ja zabezpecila, aby moj pes rodinu neohrozoval a neobmedzoval. Cize podla mna bolo konanie nespravne na oboch stranach...
Kazdopadne ti Lucka drzim paste, aby sa tvoj pes nasiel a aby sa situacia vyriesila k spokojnosti co najvacsieho podielu zucastnenych.
|