Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10-06-2004, 09:46 PM   #9
Pavel
Moderator

Benutzerbild von Pavel

Pavel eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von Monika
Ono asi všem úplně stačí co jim napovídáš ty. Myšlení totiž bolí.
Na podobné "inteligentní" výpady skutečně nemá smysl reagovat.

Zitat:
Zitat von Monika
Co jsem ale řekla, to platí a názor nehodlám měnit. Oblast rektálního alpinismu přenechám tobě, Pavle.
Moniko, stále nechápeš, že se opakuješ a že na Tvé výlevy už nikdo neslyší ? Vzpamatuj se. Svým projevem na schůzi jsi jen proti sobě popudila další lidi, kteří do té doby nijak nechtěli do dění v Klubu zasahovat.

Zitat:
Zitat von Monika
Jsi v tom přeborník a to co si dovoluješ k osobě pana Hartla je fakt nechutné.
Proč se stále zaštiťuješ panem Hartlem ? Tentokrát máš ale velkou smůlu a lehce Ti dokáži, že lžeš. Celá schůze je totiž zaznamenána jak na videu, tak i na zvukovém záznamu. Takže dokázat, že jsem si nic k Ing.Hartlovi nedovoloval, je velice snadné. To jen Ty jsi neustále na něj syčela : "... co se s ním vůbec bavíte ? ... Proč s ním vůbec diskutujete ? ...". Pan Hartl byl naprosto v pohodě. Na rozdíl od Tebe a Tvých věrných, kteří jste zelenali vzteky a hystericky reagovali na to, že najednou neprošly návrhy, které jsi Ty navrhovala.
Nechtěl jsem o průběhu schůze nijak referovat ale tyhle Tvé výpady mne k tomu prostě nutí.

Zitat:
Zitat von Monika
Možná ti to členové, noví zvlášť, „baštěj.“ Pravda je však trochu někde jinde….
Ano, pravda je skutečně někde jinde. Vůbec se Tvým reakcím nedivím, protože Tě znám. Lidi prostě přestali souhlasit s Tvými pletichami a intrikářstvím (jak jsem se přesvědčil, dokonce Tví nejvěrnější Ti přeposílají svou soukromou korespondenci se mnou - zřejmě ke schválení - teď mluvíma např. o Jiřině Nekvasilové). Nikdo nikdy nesnižoval Tvé odborné znalosti a vědomosti ale zjevně jsi svými povahovými vlastnostmi zcela zklamala.

Zitat:
Zitat von Monika
Člověk soudný a rovný má tak akorát chuť ti rozbít ….ale ani za to nestojíš….!
Aha, teď už vím, kdo poslal (promiňte mi ten výraz, ale nemám přiléhavější) ožralého Karla Kadlece - dosavadního člena redakční rady a člověka, kterého bývalý výbor navrhoval za delegáta konference. Ten zcela neurvalým a vulgárním způsobem přerušil rozhovor mezi mnou a panem Hartlem (mimochodem k tomuto rozhovoru mne vyzval sám pan Hartl). Skončilo to tak, že tento člověk přelezl stůl a snažil se mne fyzicky napadnout. Skutečně máš výborné, slušné a především důvěryhodné přátele a příznivce.

Myslím ale, že tato debata již přesáhla téma tohoto fóra a tak navrhuji, pokud chceš neustále napadat mne nebo další členy KCHČSV nebo návštěvníky tohoto serveru, abys na to založila zvláštní téma.
Pavel jest offline   Mit Zitat antworten