Zitat:
Zitat von Monika
Ono asi všem úplně stačí co jim napovídáš ty. Myšlení totiž bolí.
|
Na podobné "inteligentní" výpady skutečně nemá smysl reagovat.
Zitat:
Zitat von Monika
Co jsem ale řekla, to platí a názor nehodlám měnit. Oblast rektálního alpinismu přenechám tobě, Pavle.
|
Moniko, stále nechápeš, že se opakuješ a že na Tvé výlevy už nikdo neslyší ? Vzpamatuj se. Svým projevem na schůzi jsi jen proti sobě popudila další lidi, kteří do té doby nijak nechtěli do dění v Klubu zasahovat.
Zitat:
Zitat von Monika
Jsi v tom přeborník a to co si dovoluješ k osobě pana Hartla je fakt nechutné.
|
Proč se stále zaštiťuješ panem Hartlem ? Tentokrát máš ale velkou smůlu a lehce Ti dokáži, že lžeš. Celá schůze je totiž zaznamenána jak na videu, tak i na zvukovém záznamu. Takže dokázat, že jsem si nic k Ing.Hartlovi nedovoloval, je velice snadné. To jen Ty jsi neustále na něj syčela : "... co se s ním vůbec bavíte ? ... Proč s ním vůbec diskutujete ? ...". Pan Hartl byl naprosto v pohodě. Na rozdíl od Tebe a Tvých věrných, kteří jste zelenali vzteky a hystericky reagovali na to, že najednou neprošly návrhy, které jsi Ty navrhovala.
Nechtěl jsem o průběhu schůze nijak referovat ale tyhle Tvé výpady mne k tomu prostě nutí.
Zitat:
Zitat von Monika
Možná ti to členové, noví zvlášť, „baštěj.“ Pravda je však trochu někde jinde….
|
Ano, pravda je skutečně někde jinde. Vůbec se Tvým reakcím nedivím, protože Tě znám. Lidi prostě přestali souhlasit s Tvými pletichami a intrikářstvím (jak jsem se přesvědčil, dokonce Tví nejvěrnější Ti přeposílají svou soukromou korespondenci se mnou - zřejmě ke schválení - teď mluvíma např. o Jiřině Nekvasilové). Nikdo nikdy nesnižoval Tvé odborné znalosti a vědomosti ale zjevně jsi svými povahovými vlastnostmi zcela zklamala.
Zitat:
Zitat von Monika
Člověk soudný a rovný má tak akorát chuť ti rozbít ….ale ani za to nestojíš….!
|
Aha, teď už vím, kdo poslal (promiňte mi ten výraz, ale nemám přiléhavější) ožralého Karla Kadlece - dosavadního člena redakční rady a člověka, kterého bývalý výbor navrhoval za delegáta konference. Ten zcela neurvalým a vulgárním způsobem přerušil rozhovor mezi mnou a panem Hartlem (mimochodem k tomuto rozhovoru mne vyzval sám pan Hartl). Skončilo to tak, že tento člověk přelezl stůl a snažil se mne fyzicky napadnout. Skutečně máš výborné, slušné a především důvěryhodné přátele a příznivce.
Myslím ale, že tato debata již přesáhla téma tohoto fóra a tak navrhuji, pokud chceš neustále napadat mne nebo další členy KCHČSV nebo návštěvníky tohoto serveru, abys na to založila zvláštní téma.