Quote:
Originally Posted by Mirkawolf
skoro bych rekla, ze vlastnictvim psa a feny nekompatibilnich s ostatnimi psy se pripravujes o moznosti jakychkoli spolecnych prochazek s prateli, tez majiteli psu.
.
|
Quote:
Originally Posted by Mirkawolf
Nevybavuju si snad jedineho psa CSV, ktereho jsem kdy osobne potkala a nebyl ochoten se okamzite servat s jakymkoli jinym psem - samcem
Budme uprimni, cevecka proste nejsou normalni psi a ve vetsine pripadu maji neustalou potrebu si mezi sebou neco dokazovat 
|
Uz som zacianal mat komplexy, ze to nezvladam, lebo je to presny opis nasho Arga.
Ale vyvazia to burlive vitania pri prichode domov, vyvadzanie a radost pri pohybe v prirode vo dvojici, neustale modriny, skutocna laska vo svorke a k opacnemu pohlaviu, na prislusnicky ktoreho si od malicka zvykol, mimika, gesta, pohlady akych sa od ineho plemena nedockas a plno inych na pohlad drobnosti. A bez urazky ani vacsina majitelov CSV nie je uplne "normalna". Ja sa aspon za normalneho nepovazujem

Ber to ako to je, medzi svojimi budes svoj ( a ), a ti ostatni ..... nuz co. Aj "samota" ma svoje caro.
Michal