View Single Post
Old 13-02-2008, 21:51   #9
borislav
Junior Member

borislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mirkawolf View Post
skoro bych rekla, ze vlastnictvim psa a feny nekompatibilnich s ostatnimi psy se pripravujes o moznosti jakychkoli spolecnych prochazek s prateli, tez majiteli psu.
.
Quote:
Originally Posted by Mirkawolf View Post
Nevybavuju si snad jedineho psa CSV, ktereho jsem kdy osobne potkala a nebyl ochoten se okamzite servat s jakymkoli jinym psem - samcem
Budme uprimni, cevecka proste nejsou normalni psi a ve vetsine pripadu maji neustalou potrebu si mezi sebou neco dokazovat

Uz som zacianal mat komplexy, ze to nezvladam, lebo je to presny opis nasho Arga.
Ale vyvazia to burlive vitania pri prichode domov, vyvadzanie a radost pri pohybe v prirode vo dvojici, neustale modriny, skutocna laska vo svorke a k opacnemu pohlaviu, na prislusnicky ktoreho si od malicka zvykol, mimika, gesta, pohlady akych sa od ineho plemena nedockas a plno inych na pohlad drobnosti. A bez urazky ani vacsina majitelov CSV nie je uplne "normalna". Ja sa aspon za normalneho nepovazujem
Ber to ako to je, medzi svojimi budes svoj ( a ), a ti ostatni ..... nuz co. Aj "samota" ma svoje caro.
Michal