![]() |
Identita vlčáka - Ohnivák z Molu Es
Dobrý den, mám jeden takový dotaz. Na školním statku vysoké školy zemědělské v Suchdole se prý nachází jeden čsv jménem Ohnivák. Chtěla bych zjistit co to je zač. Nevíte to někdo? Fotku bohužel nemám
|
Nenapsala jsme že myslím Suchdol v Praze
|
v databáze je pes Ohnivák z Molu es a jeho majiteľka je z Prahy a možno je to len náhoda...
http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d5142.html |
Prý to je on a díky za odpověď;-)
|
Ahoj, co potřebuješ vědět? Ohniváčka znám docela dobře, takže pokud potřebuješ nějaké podrobné informace nebo kontakt na majitelku, ozvi se mi na email: [email protected]
Jana |
Alissea, prislo mi z tvyho prispevku, jako by sis myslela, ze tam je nejak zavrenej nebo opustenej a chtela to resit, pletu se? Ohnivacek se na statku "nenachazi", ale byva tam pomerne casto, protoze tam s nim Kamila dochazi. A je to superpes!
|
ne bylo to ze zvědavosti, ráda bych se na toho psa šla podívat tak abych veděla koho kontaktovat, naopak sem slyšela že se má víc než dobře
|
ex spolužačka studuje koně takže ho vídá ale nevěděla co je to zač,jen že pané/slečna majitelka tam je ošetřovatelkou a že ho tam vídá,jen jsme asi špatně položila dotaz
|
mne to tak nevyznelo... Normálna otázka, ako sa volá psík... ;-)
|
Taky se mi to zdá být normální otázka. Zvláště od potencionální chovatelky;-). Ale na druhou stranu je pravda, že asi před půl rokem mě zastavil nějaký postarší Suchdolský profesor který mi vyprávěl o stejném psovy jako mám já který je tam u nich, prý někde zavřený v dost neutěšených podmínkách a údajně je zatraceně zlý. :evil:
Ale třeba si to vymyslel.:rock_3 |
Quote:
Pes o ketrém mluvíš, už nežije. |
Quote:
|
Danielo, prozradíš o jakého psa se jednalo ? Nebo je to nějaká "delikátní" záležitost ?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |