![]() |
VZ1
Quote:
Nie pamietam dokladnie ale kolejny etap jest jesczez trudniejszy dla czlowieka ;) |
Quote:
21 km w czasie 150 minut, z czego 10 km jazdy rowerem + 10 km biegiem + 1 km pływania |
Gaga - czytałam już conieco, jeszcze musze regulamin znaleźć. (ciekawe czy regulamin pozwala brać na bagażnik drugiego psa, tak sobie o mojej pudli myślałam, bo ją to chyba szlag trafi jak ja będę z wilczakiem biegać a ona sama zostanie na starcie:p:lol:)
Co :shock: 1 km pływania? Hmmm to coś dla mnie, tylko muszę rzucić palenie:roll: |
Quote:
A mówiąc o przesadzie miałam raczej na myśli podejście autorki w sensie, że "wstrętni właściciele tyłki wożą, a biedne psy muszą biegać", bo tak to mniej więcej z kontekstu wynikało. :p |
Quote:
|
Quote:
To bylo cos :D |
VZ brzmi genialnie, czy ktos sie moze orientuje kiedy jest teraz planowany taki egzamin?
|
Quote:
|
cywilnych.. czyli?
A kto moze wykonywac te egzaminy? |
To były (jest) zdaje sie egzamin ratowniczy czyli dla służb ratowniczych :przewodnika i psa. Może znów wrócił w ramy słuzbowe...
|
Szkoda.. to moze, kiedys przy okazji jakiegos spotkania czy cos mozna by cos takiego przeprowadzic, byloby jak zvp, czyli bez certyfikatu uzytkowosci, tylko dla nas, dla przyjemnosci psiaka i wlasciciela. Osobiscie z checia bym zrobila taki maraton z wariatami, rower+bieg+plywanie? Super :))
|
Hmm, bez specjalnych certyfikatow i wogole, ambicja tez by sie nie odzywala, przynajmniej nie az taki i nie kazdy by to robil, poprostu, dla przyjemnosci, mozna by tez zmniejszyc dystanse by kazdy mogl je pokonac..
|
Quote:
|
Quote:
Pies na bank da radę, ale sama siebie bym sprawdziła :) |
Quote:
|
Quote:
VZ1 - 20km (czlowiek na rowerze) VZ2 - 20 km (10 km czlowiek na rowerze, 10 km biegiem) VZ3 - 20 km (10 km czlowiek na rowerze, 10 km biegiem) + 1 km plywanie Czas ciagle taki sam... 8) No i mam dobre wiesci - morawski oddzial klubu bedzie organizowal VZ podczas obozu w Jevisovicach (czyli 29.07.2009). Popytam Vaclava, ze skoro oni moga to moze uda sie go zrobic ponownie takze w Lazne Belohrad... |
Naprawde? To super.. Tylko my raczej w tym roku bedziemy tylko kibicami :(
|
Ja po głębszym przemyśleniu też raczej pokibicuję, ale jeśli uda nam się dotrzeć, to podejrzewam, że Przemek się nie oprze takiej pokusie ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:56. |