![]() |
Kolejne spotkanie - gdzie?
Mam take doswiadczenie - aby tak krotke szkolenie (weekend) mialo sensu muszy byc na jednego trenery maxymalnie 6-7 przewodnikow s psami.
Goša, cos zrobic pierwsze take spotkanie v Późnej jeszcze w tym roku ? |
Ja ze swojej strony moge złożyć propozycje i jeśli większosć będzie chciała to możemy na wiosnę zorganizować takie spotkanie weekendowe u mnie na wsi.
To jest 60 km od Warszawy i warunki też są aby to zorganizowac. Mozemy nawet zorganizować zawody w zaganianiu kóz, a i dla wilczaków będzie to dobre doswiadczenie. Mam nadzieje, ze kozy by się zbytnio nie zestresowały. Mam kucyki więc i dzieci by się nie nudziły. Ja składam propozycje, a reszta zależy od was. |
Quote:
|
My z Tasją już się piszemy:)
|
Quote:
Może wilczaki by się zabawiły w psy pasterskie. Chyba, ze by je wcześniej zagryzły. |
Quote:
|
Jak cos ja znam takie miejsce ;)
|
Quote:
|
Quote:
Fakt, że chcemy teraz we Wrocku iść na szkolenie, ale nie znam szkoleniowców i nie umiem zdecydować gdzie pójść, bo boję się, że ktoś mi psa bardziej zepsuje... Ale na szkolenie dla wilczakowców się piszemy :) |
Ja by przyjechal, ale tylko jestli to spotkanie bede gdzies v realnej dystancji od mojego domu. Polskie drogi niesa moje hobby :D.
|
Eee tam;) Do cetrum są ładne autostrady ;)
|
My tez się piszemy na szkolenie, jednak my jestesmy uzaleznieni od mojego maleństwa i cieczki Ish..
|
Polskie drogi nie są niczyim hobby ;) Można by spróbować znowu Kudłacze? Na południu, blisko Krakowa. Ew. poszukamy ośrodka w okolicy Wrocławia. Nie wiem gdzie Ci Pavel najlepiej.
|
Kudłacze zawsze przyjma nas z otwartymi rękami. Tylko kwestia czy pasuje to innym a przede wszystkim Pavlovi ?
:) |
Kraków jest relatywnie OK, ale Wroclaw jest jescze lepsza :D
|
Spotkanie w Sulminie - 12-13.06.2009
Quote:
W razie czego zawsze możemy poszukać ośrodka bliżej Pavla. Chyba w okolicach Wrocka byłoby nieźle? Dla innych niestety dość daleko, ale chyba z Czech dość dobry dojazd przez Niemcy. Sama nie wiem... Powiedzcie gdzie, mogę poszukać miejsca :) |
Quote:
Ale pytać jeszcze o ten rok? |
Quote:
|
Ja się piszę z Lichem i Mają na wszelkie spotkania szkoleniowe :)
Super pomysł!!! Gdyby dało się zorganizować jakieś pod Warszawą to mogę zaproponować do dyspozycji nasz plac szkoleniowy (nieduży ale ogrodzony i z przeszkodami). |
Ja myszle, ze nie jest potrzebny duzy plac s przeszkodami, dla tego, ze dla podstawowy trening nie sa potrzebne. Myszle, ze glownie trening potrzebny dla wlaszcziczeli, ktore nie maja w ogole zadne doswiadczenia. I dla tych jest potrzebny podstawowy trening, jak obecnie s psem pracowac i jak jemu zrozumiec.
Jestli bylo by mozliwe u Peronow, to by bylo bardzo fajnie. Ale nie weicej jak 10 psow. I proponuje termyn 1.-2.11.2008. |
All times are GMT +2. The time now is 08:28. |