![]() |
2 latka... G z Peronowki
wlasnie dzis miot G (i F) obchodza swoje 2 urodziny.
My swietujemy dzis znow na rybach :) sto lat siostrom i braciszkom :) |
STO LAT pół rodzeństwu :tard
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich G-wilczaków;)
|
Wszystkiego najlepszego G-argamelom i innym F-ajowym wilczakom z Peronówki :beerchug2 Pozdrawiamy z Henrykówki |
O nie, zapomniałam dopisać, że życzenia także dla F:oops:
|
|
Wszystkiego naj w imieniu moim i Grejs dla rodzeństwa i eFków skoro już sie dorwałem do kompa :D
|
Pozdrawiamy Szacownych G-F Jubilatów:Rose:Rose:Rose i ich Właścicieli.
Życzymy wszystkim Najlepszego - dobrej zabawy aż do psiej emerytury:lol::lol: Marzena - bardzo mi się podoba, że z okazji urodzin zabierasz Rudą na ryby. Super!!!!:bigok |
oooo dobrze ze ten post jest :) calkiem zapomnialam
ale na dzien urodzin my dziszaj dostalismi CAC i NDPwR i juz na 110% mami mocny LT CH. Alpestre dziszaj dostala 1 CAC i NDSwR a BOB wygral Cheitankowy dzieciak I'Hakoru. Imija zakonczila LT JCH.:) Kuti zaczela swoja karjere z cudownym opisiem :) i best baby. Garuda i Greis i reszta - 100 laaaat 100 laaat |
leci ten czas, leci.. my tuy mamay przyjemnośc blizej znac jednego dwulatka, ale WSZYSTKIM i tym na F i tym na G zyczymy.. samych imprezowych, fajnych dni, tygodni, miesiecy, lat...dluuugich lat ;)
|
Usciskaj od nas daiva dzieciaczki.. gratulujemy wszystkim, ale takie "małe świeta" maluszkow.. prawie juz doroslych, baaardzo ciesza :)
|
Wielkie Wielkie Gratulacje dla Litwinów i Litwinek :lol:
|
Mocno spóźnione ale naaaajlepsze życzeniadla Gie i eFków.
|
Ja też jak zwykle nie na czasie, ale życzenia najszczersze ;)
Dużo zdrówka, sukcesów i radości dla właścicieli 'szczeniaczków' z miotów F i G!!! ;) Gratulacje dla prześlicznej, malutkiej Kuti!!! :) |
Wszystkiego najlepszego dla G-agadków i F-ajowych wilczaków, mnostwa kosci i radosci!!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:47. |